بررسی تغییرات فصلی بار میکروبی و سلول های سوماتیک شیر در گاوداری های استان همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات فصلی بار میکروبی و سلول های سوماتیک شیر در گاوداری های استان همدان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات فصلی بار میکروبی و سلول های سوماتیک شیر در گاوداری های استان همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات فصلی بار میکروبی و سلول های سوماتیک شیر در گاوداری های استان همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات فصلی بار میکروبی و سلول های سوماتیک شیر در گاوداری های استان همدان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۹

زمینه مطالعاتی: آلودگی میکروبی و سلول های سوماتیک به عنوان دو عامل مهم در کاهش ماندگاری وافت کیفیت شیر خام و پاستوریزه به شمار می روند. هدف: این مطالعه به منظور بررسی تغییرات فصلی سلول های سوماتیک و بار میکروبی شیر انجام شد. روش کار: از شیر ۶ گاوداری صنعتی و سنتی استان همدان به طور ماهیانه و به مدت یک سال نمونه برداری صورت گرفت. رکورد سلول های سوماتیک و بار میکروبی نمونه ها با استفاده از رویه های مختلف نرم افزارآماری SAS، تجزیه و تحلیل شد. نتایج: میانگین حداقل مربعات (± اشتباه معیار) سلول سوماتیک (×۱۰۰۰ در هر میلی لیتر) و بار میکروبی کل شیر به ترتیب ۳۵۲.۱۰ (±۱۳.۲۰) و ۵۲۸۷.۰۳ (±۲۶۱.۲۳) به دست آمد. بار میکروبی در سیستم های پرورشی صنعتی و سنتی اختلاف معنی داری داشت (P<0.0001). روند تغییرات فصلی بار میکروبی (P<0.0002) و اثر گله در سیستم پرورش (P<0.0001) نیز معنی دار بود. همچنین نتایج مطالعه نشان داد تغییرات سلول سوماتیک در سیستم های پرورش صنعتی و سنتی و همچنین در هر گله متفاوت بود (P<0.0001). نتیجه گیری نهایی: در گاوداری های صنعتی با وجود بار میکروبی کمتر نسبت به گاوداری های سنتی، تعداد سلول سوماتیک بیشتری مشاهده شد که به بررسی بیشتر تغییر ترکیب گله در طول سال، زمان خشک نمودن گاوهای کم تولید، حذف گاوهای کم تولید و همچنین گاوهای نابارور نیاز دارد.

کلید واژه: سیستم پرورش، گله، گاوداری صنعتی و سنتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.