تاثیر سطوح مختلف عصاره الکلی مرزه سهندی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده گاو هلشتاین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف عصاره الکلی مرزه سهندی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده گاو هلشتاین دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف عصاره الکلی مرزه سهندی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده گاو هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف عصاره الکلی مرزه سهندی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده گاو هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف عصاره الکلی مرزه سهندی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده گاو هلشتاین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۶

زمینه مطالعاتی: استفاده از آنتی اکسیدان ها باعث بهبود کیفیت اسپرم پس از فرآیند انجماد و یخ گشائی می شود. هدف: هدف از این مطالعه بررسی تاثیر سطوح مختلف عصاره الکلی مرزه سهندی بر پارامترهای کیفی اسپرم گاو هلشتاین پس از فرآیند انجماد و یخ گشائی بود. روش کار: در این پژوهش از ۳ راس گاو نر با سن ۵-۶ ساله استفاده شد. اسپرم گیری ۲ بار در هفته و توسط واژن مصنوعی انجام شد. نمونه های منی در هر بار اسپرم گیری با هم مخلوط شدند. تیمارهای آزمایشی شامل ۷ سطح عصاره اتانولی مرزه سهندی (۰، ۲، ۴، ۸، ۱۲، ۱۶ و۲۰ میلی لیتر بر دسی لیتر) بودند که بر نمونه های منی رقیق شده در رقیق کننده سیترات–زرده تخم مرغ افزوده شدند. سپس نمونه ها منجمد شده و بمدت ۳ هفته در تانک ازت نگهداری شدند. پس از یخ گشایی و ۵ دقیقه انکوباسیون در دمای ۳۷ درجه پارامترهای کیفی اسپرم نظیر تحرک، زنده مانی، یکپارچگی غشای پلاسمایی و پراکسیداسیون لیپید ارزیابی شدند. نتایج نشان داد که سطح ۴ میلی لیتر در دسی لیتر از عصاره مرزه سهندی به طور معنی داری سبب بهبودی پارامترهایی همچون تحرک، زنده مانی و یکپارچگی غشای پلاسمایی در مقایسه با شاهد شد (P<0.05). میزان مالون دی آلدوئید تولیدی در تیمارهای ۲ و ۴ میلی لیتر در دسی لیتر عصاره کمتر از گروه کنترل بود اما این کاهش از نظر آماری معنی دار نبود. نتیجه گیری نهایی: سطح ۴ میلی لیتر بر دسی لیتر عصاره الکلی مرزه سهندی تا حدی بر پارامترهای مورد بررسی تاثیر مثبت دارد.

کلید واژه: عصاره مرزه، آنتی اکسیدان طبیعی، اسپرم گاو، حفاظت انجمادی، استرس اکسیداتیو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.