واکاوی اثرات تمرکز مکان گزینی ادارات در محدوده های متداخل مناطق سازمان های خدمات رسان شهری (مطالعه موردی: شهر رشت)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 واکاوی اثرات تمرکز مکان گزینی ادارات در محدوده های متداخل مناطق سازمان های خدمات رسان شهری (مطالعه موردی: شهر رشت) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد واکاوی اثرات تمرکز مکان گزینی ادارات در محدوده های متداخل مناطق سازمان های خدمات رسان شهری (مطالعه موردی: شهر رشت)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی واکاوی اثرات تمرکز مکان گزینی ادارات در محدوده های متداخل مناطق سازمان های خدمات رسان شهری (مطالعه موردی: شهر رشت)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن واکاوی اثرات تمرکز مکان گزینی ادارات در محدوده های متداخل مناطق سازمان های خدمات رسان شهری (مطالعه موردی: شهر رشت) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جغرافیا و پایداری محیط (پژوهشنامه جغرافیایی)

تعداد صفحات :۲۲

قطبی شدن کاربری های شهری از جمله کاربری های اداری، نقش مهم در اهمیت یابی مناطق مختلف شهری دارد. این کاربری ها، از گام نخست سعی می کنند تا در مناطق ارزشمند شهری مکان یابی شوند ولی پس از مکان یابی، خود به عاملی برای جذب سایر ادارات تبدیل می شوند. افزون بر این، سازمان های خدمات رسان کلیدی در شهرها، بر اساس معیارهای ویژه ای اقدام به منطقه بندی شهر می کنند که در بسیاری از موارد، این مناطق با یکدیگر تداخل داشته و مشکلاتی را به وجود می آورد.پژوهش حاضر قصد دارد تا با استفاده از مطالعات اسنادی و پیمایشی، قطبی شدن کاربری های اداری و همچنین اهمیت مناطق متداخل پنج سازمان درگیر در مسائل عمرانی و مدیریتی (برق، گاز، آب و فاضلاب، مخابرات و شهرداری) شهر رشت را بر اساس مساحت و اهمیت مراکز اداری موجود در آنها بررسی کند. برای این منظور، ابتدا پایگاه داده های مورد نیاز در محیط GIS ایجاد و وضع موجود مناطق گوناگون شهر ترسیم و تحلیل شده است، سپس مناطق متداخل تعیین و با استفاده ازداده های بلوک آماری سال ۱۳۹۰، لایه مراکز اداری موجود شهر تهیه و نسبت به لایه مناطق متداخل اداری مورد ارزیابی قرار گرفت. رتبه بندی ادارات در مناطق متداخل از روش AHP و قطبی شدن کاربری ها با استفاده از مدل آنتروپی و نرم افزار ArcGIS انجام شده است. نتایج بررسی ها نشان می دهد محدوده های حاصل از تداخل واقع در محدوده های گلسار، استادسرا، بلوار حافظ (باغ محتشم) و معلولین بیشترین اهمیت را در بین سایر مناطق متداخل دارند، همچنین کاربری های خدماتی و شهرداری، بیشترین تمرکز و مجموعه استانداری -فرمانداری، دادگستری و راه و شهرسازی، کمترین (فاقد تمرکز) در بین سایر مراکز اداری شهر رشت هستند.

کلید واژه: مناطق متداخل ادارات، اهمیت کاربری، قطبی شدن، AHP، شهر رشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.