تاثیرترکیب ال-کارنیتین (L-Carnitine) و بتائین (Betaine) جیره با منابع روغنی مختلف، بر فراسنجه های رشد، فعالیت آنزیم های گوارشی و مقاومت در برابر استرس های محیطی در بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum 1792


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیرترکیب ال-کارنیتین (L-Carnitine) و بتائین (Betaine) جیره با منابع روغنی مختلف، بر فراسنجه های رشد، فعالیت آنزیم های گوارشی و مقاومت در برابر استرس های محیطی در بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum 1792 دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیرترکیب ال-کارنیتین (L-Carnitine) و بتائین (Betaine) جیره با منابع روغنی مختلف، بر فراسنجه های رشد، فعالیت آنزیم های گوارشی و مقاومت در برابر استرس های محیطی در بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum 1792  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیرترکیب ال-کارنیتین (L-Carnitine) و بتائین (Betaine) جیره با منابع روغنی مختلف، بر فراسنجه های رشد، فعالیت آنزیم های گوارشی و مقاومت در برابر استرس های محیطی در بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum 1792،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیرترکیب ال-کارنیتین (L-Carnitine) و بتائین (Betaine) جیره با منابع روغنی مختلف، بر فراسنجه های رشد، فعالیت آنزیم های گوارشی و مقاومت در برابر استرس های محیطی در بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum 1792 :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های ماهی شناسی کاربردی

تعداد صفحات :۱۸

بتائین (Betaine) و ال کارنیتین (L-Carnitine) به عنوان دو مکمل مهم غذایی در صنعت آبزی پروری مورد استفاده قرار می گیرند. به منظور بررسی اثرات متقابل این دو ماده و نوع روغن جیره بر شاخص های رشد، فعالیت آنزیم های گوارشی و مقاومت در برابر استرس های محیطی، طرحی با چهار تیمار (۱- جیره حاوی روغن ماهی، ۲- روغن ماهی + بتائینو ال کارنیتین، ۳- روغن ذرت، ۴- روغن ذرت + بتائینو ال کارنیتین) با سه تکرار به مدت دو ماه روی ۴۲۰ قطعه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (O. mykiss) با وزن اولیه (۹.۹±۰.۱) طراحی و اجرا شد. میزان بتائین و الل کارنیتین مصرفی به ترتیب ۵۰۰ و ۱۰۰۰ میلی گرم بودند. داده های نهایی طرح بر اساس آنالیز واریانس دوطرفه تجزیه و تحلیل شدند. نتایج نشان داد که هر یک از متغیرهای آزمایش (مکمل ها و روغن) به صورت مجزا تاثیر معنی دار بر افزایش وزن بچه ماهیان نداشتند در حالی که تاثیرات متقابل آنها برافزایش وزن معنی دار بوده است (p<0.05). همچنین نتایج نشان داد که استفاده از بتائین و ال کارنیتین به صورت مستقل بر فعالیت آنزیم های گوارشی تاثیر معنی دار نداشته (۰/۰۵ >p) و بلعکس تاثیرات متقابل این مکمل ها با نوع روغن مصرفی در جیره، بر فعالیت آمیلاز و آلکالین فسفاتاز معنی دار بوده است (p<0.05). استفاده از جیره های غذایی مورد بررسی تاثیر معنی دار بر مقاومت بچه ماهیان در برابر استرس اکسیژن و شوری نداشته است اگرچه بتائین و ال کارنیتین به صورت مستقل و همچنین توأم با روغن جیره به طور معنی داری میزان مقاومت بچه ماهیان را در برابر استرس حرارتی افزایش داد.

کلید واژه: O. mykiss، الل کارنیتین، بتائین، آنزیم های گوارشی، استرس های محیطی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.