خاستگاه و جایگاه تکتونیکی سازند کشف رود در برش ناویا (باختر بجنورد) بر مبنای بررسی های پتروگرافی و ژئوشیمی ماسه سنگ ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 خاستگاه و جایگاه تکتونیکی سازند کشف رود در برش ناویا (باختر بجنورد) بر مبنای بررسی های پتروگرافی و ژئوشیمی ماسه سنگ ها دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد خاستگاه و جایگاه تکتونیکی سازند کشف رود در برش ناویا (باختر بجنورد) بر مبنای بررسی های پتروگرافی و ژئوشیمی ماسه سنگ ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خاستگاه و جایگاه تکتونیکی سازند کشف رود در برش ناویا (باختر بجنورد) بر مبنای بررسی های پتروگرافی و ژئوشیمی ماسه سنگ ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن خاستگاه و جایگاه تکتونیکی سازند کشف رود در برش ناویا (باختر بجنورد) بر مبنای بررسی های پتروگرافی و ژئوشیمی ماسه سنگ ها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : رسوب شناسی کاربردی

تعداد صفحات :۱۸

سارند کشف رود در برش ناویا (۵۹ کیلومتری باختر بجنورد) با ضخامت ۷۴۹ متر از رسوبات سیلیسی آواری ساخته شده است. در این بررسی، بر پایه گونه های نانوفسیلی Watznaueria Britannica و Cyclagelosphaera margerelii موجود در ۳۵۰ و ۷۱۰ متری بالای قاعده، سن این سازند می تواند باژوسین-؟ باتونین باشد. بررسی های میکروسکوپی ماسه سنگ ها نشان می دهد که کوارتز فراوان ترین نوع دانه و سپس خرده سنگ و فلدسپات از مهم ترین دانه های سازنده بوده و شامل سه پتروفاسیس ساب چرت آرنایت، چرت آرنایت، فیلارنایت و فلدسپاتیک چرت آرنایت هستند. رسم یافته های دانه شماری ماسه سنگ ها در نمودارهای QmFLt و QtFL نشان می دهد که رسوبات سازند کشف رود در محدوده کوهزایی با چرخه مجدد قرار می گیرند. افزون بر این، بررسی نمودارهای ژئوشیمیایی برای شناخت ماهیت سنگ منشا، نشان می دهد که ماسه سنگ ها از یک سنگ منشا احتمالی آذرین حد واسط و رسوبی گرفته شده اند. میانگین اندیس هوازدگی شیمیایی (CIA)، میانگین درجه دگرسانی پلاژیوکلازها (PIA)، اندیس ICV (برای شناسایی نوع سنگ منشاهای رسیده و نارسیده) و نیز Si2O در برابر Al2O3+K2O+Na2O نشانگر آب و هوای گرم و نیمه مرطوب است. به کارگیری نمودار تابعی و سه تایی (SiO2/20)، (TiO2+MgO+Fe2O3)، (Na2O+K2O)، رسوب گذاری ماسه سنگ های این سازند را در محیط های حاشیه ای قاره ای غیر فعال تائید می کند.

کلید واژه: پتروگرافی، ژئوشیمی، سازند کشف رود، باژوسین-؟ باتونین، باختر بجنورد و کپه داغ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.