بررسی اثر آبیاری تکمیلی بر عملکرد و کارایی مصرف آب سه رقم عدس (.Lens Culinaris L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر آبیاری تکمیلی بر عملکرد و کارایی مصرف آب سه رقم عدس (.Lens Culinaris L) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر آبیاری تکمیلی بر عملکرد و کارایی مصرف آب سه رقم عدس (.Lens Culinaris L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر آبیاری تکمیلی بر عملکرد و کارایی مصرف آب سه رقم عدس (.Lens Culinaris L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر آبیاری تکمیلی بر عملکرد و کارایی مصرف آب سه رقم عدس (.Lens Culinaris L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مدیریت آب و آبیاری

تعداد صفحات :۱۷

در این پژوهش اثر اعمال چهار سطح آبیاری تکمیلی بر کارایی مصرف آب و عملکرد سه رقم عدس (کیمیا،ILL6037 و قزوین) در دو سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱ و ۹۳-۱۳۹۲ بررسی شد. آزمایش ها در ایستگاه تحقیقاتی گروه مهندسی آب پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی کرمانشاه، با بهره گیری از گلدان های موجود به صورت فاکتوریل دوعامله و بر پایه طرح کاملا تصادفی در سه تکرار انجام گرفت. سطوح مختلف آبیاری تکمیلی عبارت بود از: آبیاری در مراحل گل دهی، غلاف دهی، دانه دهی و یک حالت بدون انجام آبیاری تکمیلی. زمان اعمال تیمارهای آبیاری تکمیلی در مراحل گل دهی، غلاف دهی و دانه دهی، به ترتیب با مشاهده ۵۰ درصد به گل نشستن بوته ها، غلاف بستن و شروع دانه بستن سنبله ها بود. نتایج نشان داد که بیشترین عملکرد دانه مربوط به رقم کیمیا در تیمار آبیاری تکمیلی در مرحله دانه دهی بود که به ترتیب برای سال های اول و دوم، ۱۲۲.۳ و ۱۰۴.۱ گرم در مترمربع به دست آمد. در هر دو سال، رقم کیمیا نسبت به دو رقم دیگر تحت تیمار آبیاری تکمیلی در مرحله دانه دهی، بیشترین کارایی مصرف آب را به خود اختصاص داد. همچنین بیشترین میزان پروتئین، از آن رقم کیمیا در تیمار دیم (بدون آبیاری تکمیلی) بود که به ترتیب برای سال های اول و دوم ۳۰.۰۱ و ۳۰.۶۰ درصد به دست آمد.

کلید واژه: پروتئین، دانه دهی، دیم، کیمیا، گلدان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.