ارزیابی وظایف اپراتوری در اپراتورهای تولید تجهیزات آبیاری تحت فشار با استفاده از یک روش ارزیابی پوسچر آسان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی وظایف اپراتوری در اپراتورهای تولید تجهیزات آبیاری تحت فشار با استفاده از یک روش ارزیابی پوسچر آسان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی وظایف اپراتوری در اپراتورهای تولید تجهیزات آبیاری تحت فشار با استفاده از یک روش ارزیابی پوسچر آسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی وظایف اپراتوری در اپراتورهای تولید تجهیزات آبیاری تحت فشار با استفاده از یک روش ارزیابی پوسچر آسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی وظایف اپراتوری در اپراتورهای تولید تجهیزات آبیاری تحت فشار با استفاده از یک روش ارزیابی پوسچر آسان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی بهداشت حرفه ای

تعداد صفحات :۹

مقدمه: اختلالات اسکلتی_ عضلانی یکی از عوامل شایع آسیب های شغلی و حرفه ای در کشورهای صنعتی و درحال توسعه است. تعیین عوامل خطر می تواند در انتخاب روش مناسب برای بررسی های دقیق تر و انجام مداخلات نقش مهمی داشته باشد. این مطالعه باهدف ارزیابی ریسک فاکتورهای ارگونومیک اپراتورهای تجهیزات آبیاری تحت فشار انجام شد.روش کار: این مطالعه به صورت مقطعی در یک شرکت تولید تجهیزات آبیاری تحت فشار انجام شد. در این مطالعه از روشی جدید و مبتنی بر مشاهده برای ارزیابی ارگونومیک فعالیت اپراتورها استفاده شد. به منظور تعیین وظایف و زیر وظایف از تجهیزات ضبط ویدیویی و مشاهده مستقیم استفاده شد سپس ارزیابی ارگونومیک موردنظر برای تمام زیر وظایف شناسایی شده، انجام شد. درنهایت میزان بحرانی بودن وظیفه مشخص شد.یافته ها: درمجموع از وظایف شناسایی شده ۵۳ پوسچر بحرانی شدید، ۶۱ پوسچر بحرانی متوسط و ۸۲ پوسچر بحرانی کم تعیین شد. امتیاز ارگونومیک کل برای وظایف اپراتورهای خط تولید شیر توپی به ترتیب ۰.۶ و ۰.۶۸ و برای خط تولید شیر قطره ای و شیر خودکار به ترتیب ۰.۵۲ و ۰.۶۷ به دست آمد.نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده، روش ارزیابی پوسچر مورداستفاده در این مطالعه روشی آسان و دقیق است. مزیت این روش وسعت محدوده های ارگونومیک موردبررسی است که شامل ۱۴ محدوده است. یافته های مطالعات قبلی همبستگی معنی داری رابین نتایج حاصل از این روش و روش OCRA نشان داده اند.بیشترین پوسچر بحرانی مربوط به مچ اپراتورها بوده است، بنابراین توصیه می شود اقدام کنترلی بر تصحیح پوسچر مچ متمرکز شود.

کلید واژه: اختلالات اسکلتی-عضلانی، ریسک فاکتورهای ارگونومیک، پوسچر بحرانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.