اثرات ضدمیکروبی گلاب و سرکه انار در مقایسه با دهان شویه گیاهی پرسیکا بر باکتری های دهانی در آزمایشگاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات ضدمیکروبی گلاب و سرکه انار در مقایسه با دهان شویه گیاهی پرسیکا بر باکتری های دهانی در آزمایشگاه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات ضدمیکروبی گلاب و سرکه انار در مقایسه با دهان شویه گیاهی پرسیکا بر باکتری های دهانی در آزمایشگاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات ضدمیکروبی گلاب و سرکه انار در مقایسه با دهان شویه گیاهی پرسیکا بر باکتری های دهانی در آزمایشگاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات ضدمیکروبی گلاب و سرکه انار در مقایسه با دهان شویه گیاهی پرسیکا بر باکتری های دهانی در آزمایشگاه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: سالهاست استرپتوکوک های گروه موتانس از عوامل اصلی پوسیدگی دندان شمرده می شوند. کاربرد برخی از مواد طبیعی به عنوان دهان شویه در کاهش این باکتری ها موثر بوده است. در این مطالعه با هدف تعیین اثرات ضد میکروبی گلاب و سرکه انار در مقایسه با دهان شویه پرسیکا علیه دو باکتری موثر در پوسیدگی دندان انجام شد.روش بررسی: در این مطالعه آزمایشگاهی سویه های شدیدا چسبنده S. mutans و S. Sobrinus انتخاب شدند. اثر ضد میکروبی گلاب و سرکه انار بر روی جمعیت بیوفیلم و قدرت چسبندگی این باکتری ها به روش میکروتیتر پلیت مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین برای بررسی اثر این مواد روی قدرت رشد باکتریها از روش چاهک گذاری استفاده گردید. اطلاعات به دست آمده توسط آزمون One way ANOVA و آزمون Tukey Post Hoc در نرم افزار Prism Graph Pad ویرایش ۵ و در سطح اطمینان ۰.۹۵ تجزیه و تحلیل شد.یافته ها: میزان کاهش تشکیل پلاک توسط سرکه انار، گلاب و پرسیکا در مورد Streptococcus mutans به ترتیب ۹۳%، ۸۰%، ۶۸% و در مورد Steptococcus sobrinus نیز به ترتیب ۹۲%، ۵۷% و ۴۸% بود. که هر سه مواد باعث کاهش اتصال این دو باکتری شدند. (p<0.001)، همچنین نشان داده شد که سرکه نسبت به دو ماده دیگر موثرتر عمل می کند. (p<0.001)، بر خلاف این تاثیر، این مواد قادر به حذف بیوفیلم نبودند. سرکه انار و دهان شویه گیاهی پرسیکا بر روی قدرت رشد باکتری ها تاثیر منفی داشتند.نتیجه گیری: با توجه به محدودیتهای این مطالعه، به نظر می رسد که سرکه انار و گلاب توانایی بالقوه استفاده برای مقابله و کنترل باکتریهای موثر در پوسیدگی دندان (استرپتوکوکوس موتانس و استرپتوکوکوس سوبرینوس) را دارند.

کلید واژه: پوسیدگی دندان، دهان شویه ها، استرپتوکوک ها، استرپتوکوک موتان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.