اثر هیپوکلریت سدیم بر ریزنشت باندینگ عاجی لبه مینایی دو مرحله ای Single bond و One step با حلالهای گوناگون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر هیپوکلریت سدیم بر ریزنشت باندینگ عاجی لبه مینایی دو مرحله ای Single bond و One step با حلالهای گوناگون دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر هیپوکلریت سدیم بر ریزنشت باندینگ عاجی لبه مینایی دو مرحله ای Single bond و One step با حلالهای گوناگون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر هیپوکلریت سدیم بر ریزنشت باندینگ عاجی لبه مینایی دو مرحله ای Single bond و One step با حلالهای گوناگون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر هیپوکلریت سدیم بر ریزنشت باندینگ عاجی لبه مینایی دو مرحله ای Single bond و One step با حلالهای گوناگون :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: ریزنشت از عوامل مهم شکست ترمیمهای کامپوزیتی است. هدف از این مطالعه تعیین اثر کاربرد هیپوکلریت سدیم بر میزان ریزنشت باندینگ عاجی لبه مینایی دو مرحله ای Single bond و One step با حلالهای گوناگون می باشد.روش بررسی: در این مطالعه تجربی آزمایشگاهی هشتاد دندان قدامی سالم مندیبل ثنایای تحتانی گاو جمع آوری شد. در سطح باکال دندانها، حفرات Cl v در مینا ایجاد و نمونه ها به هشت گروه ده تایی تقسیم شدند. تمامی نمونه ها با کامپوزیت ترمیم و کیور گردیدند. بعد از آن نمونه ها پس از غوطه وری به صورت طولی در جهت باکولینگوالی برش داده شدند. داده ها با نرم افزار SPSS ویرایش ۱۹ تجزیه و تحلیل و در نهایت با آزمونهای آماری Kruskal- Wallis و One-Sample Kolmogroov-Smirnov نتایج ارائه گردید.یافته ها: میزان ریزنشت در بین روشهای آماده سازی مختلف اختلاف معنی دار وجود داشت. بالاترین میزان ریزنشت در روش اسید+ هیپوکلریت سدیم و پایینترین میزان ریزنشت در کاربرد هیپوکلریت سدیم+ اسید بود. در روشهای آماده سازی مختلف، در هر روش به تفکیک بین باندینگ های مختلف به جز روش هیپوکلریت سدیم+ اسید تفاوت معنی داری از نظر آماری وجود داشت. در روش اسید+ هیپوکلریت سدیم بالاترین میزان ریزنشت در باندینگ One step و پایینترین میزان ریزنشت در Single bond بود. در روش هیپوکلریت به تنهایی، میزان ریزنشت از نظر آماری بین دو گروه تفاوت آماری معنی داری وجود نداشت. در گروه کنترل، بالاترین میزان ریزنشت متعلق به Single Bond بود. همچنین اثر متقابل روشهای آماده سازی گوناگون و نوع باندینگ از نظر آماری معنی دار است. (۰.۰۰۱= P.V) نتیجه گیری: کاربرد هیپوکلریت سدیم قبل از اچینگ عاج جهت برداشت مواد آلی عاج، موجب افزایش میزان ریزنشت در باندینگ، One step در مقایسه با روش اچینگ به تنهایی شد. اما استفاده از هیپوکلریت سدیم بعد از اچینگ در Single bond موجب بهبود سیل در ترمیم شد. در روش کاربرد هیپوکلریت سدیم بدون اچینگ در مقایسه با روش اچینگ تغییر معنی داری مشاهده نشد.

کلید واژه: باندینگ، ریزنشت، اچینگ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.