تاثیر ترکیبی سرکه ی سیب و عسل بر چربی های خون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر ترکیبی سرکه ی سیب و عسل بر چربی های خون دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر ترکیبی سرکه ی سیب و عسل بر چربی های خون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر ترکیبی سرکه ی سیب و عسل بر چربی های خون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر ترکیبی سرکه ی سیب و عسل بر چربی های خون :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب مکمل

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: اختلالات لیپیدی از مهم ترین عواملی هستند که در ایجاد و پیشرفت ضایعات قلبی- عروقی نقش دارند. هدف از این مطالعه بررسی نقش و کاربرد اثر ترکیبی عسل و سرکه ی سیب بر چربی های خون بیماران مبتلا به هایپرلیپیدمی است.روش ها: این مطالعه یک کارآزمایی بالینی است که در بیمارستان های آموزشی ولی عصر (عج) و امیرالمومنین (ع) شهرستان اراک انجام شد. نمونه های پژوهش ۳۰ نفر بودند. از همه ی آن ها رضایت نامه ی اخلاقی دریافت شد و به شیوه ی تک گروهی قبل و بعد، تحت آزمون قرار گرفتند. ابتدا میزان چربی های خون (کلسترول، تری گلیسیرید، LDL و HDL) آن ها بررسی شد. سپس، ۲ بار در روز در یک لیوان حاوی ۲۰۰ سی سی آب، یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی و یک قاشق غذاخوری سرکه ی سیب به آن ها داده شد. بعد از ۴ هفته سطح چربی خون آن ها مجددا ارزیابی شد و با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ی ۲۰ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: نتایج آزمون تی زوجی نشان داد که بعد از مداخله، میانگین و انحراف معیار تری گلیسرید قبل و بعد، به ترتیب ۴۲.۹±۱۶۴.۵۶ و ۷۹.۸±۳۱۴.۱۳ بود، میانگین و انحراف معیار کلسترول قبل و بعد، به ترتیب ۵۸.۱۳±۲۵۶.۸ و ۳۱.۲۶±۱۳۷.۷ بود و میانگین و انحراف معیار کلسترول LDL قبل و بعد، به ترتیب ۴۸.۶±۱۸۵.۴ و ۲۵.۰۷±۱۲۰.۴۳ بود که در هر سه مورد، کاهش معناداری را بعد از مداخله نشان می دهد؛ ولی میانگین HDL قبل ۱۰.۶±۴۳.۳۰ و میانگین بعد آن ۱۶.۱±۶۴.۰۳ بود که نشان دهنده ی افزایش معنادار آن بعد از مداخله است (p=0.001).نتیجه گیری: به نظر می رسد که اثر ترکیبی عسل و سرکه ی سیب، نقش بسیار موثری در کاهش چربی های مضر و افزایش چربی خوب در بیماران مبتلا به چربی خون بالا دارد.

کلید واژه: عسل، سرکه ی سیب، هایپرلیپیدمی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.