تاثیر عصاره الکلی بخش های هوایی گیاه گل ارونه بر فاکتورهای بیوشیمیایی پلاسما در رت های نر مبتلا به هیپرکلسترولمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عصاره الکلی بخش های هوایی گیاه گل ارونه بر فاکتورهای بیوشیمیایی پلاسما در رت های نر مبتلا به هیپرکلسترولمی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عصاره الکلی بخش های هوایی گیاه گل ارونه بر فاکتورهای بیوشیمیایی پلاسما در رت های نر مبتلا به هیپرکلسترولمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عصاره الکلی بخش های هوایی گیاه گل ارونه بر فاکتورهای بیوشیمیایی پلاسما در رت های نر مبتلا به هیپرکلسترولمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عصاره الکلی بخش های هوایی گیاه گل ارونه بر فاکتورهای بیوشیمیایی پلاسما در رت های نر مبتلا به هیپرکلسترولمی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی قم

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: از زمانهای بسیار قدیم برای درمان چاقی، چربی خون و بیماری های متابولیکی از گیاهان دارویی بهره می بردند. در پژوهش حاضر تاثیر عصاره بخش های هوایی گیاه گل ارونه (Salvia hydrangea) بر تغییرات وزن بدن و تست های عملکردی کبد و کلیه در رت های هیپرکلسترولمی بررسی گردید.روش بررسی: در این مطالعه، ۴۰ سر رت نر نژاد ویستار در ۵ گروه (n=8) شامل: گروه کنترل با رژیم غذایی عادی، گروه هیپرلیپیدمی با رژیم غذای چرب و گروه های تجربی هیپرلیپیدمی شده که به ترتیب ۱۰۰ میلی گرم برکیلوگرم (دوز حداقل)، ۲۰۰ میلی گرم برکیلوگرم (دوز متوسط) و ۴۰۰ میلی گرم برکیلوگرم (دوز حداکثر)، عصاره هیدروالکلی گیاه گل ارونه را به صورت گاواژ دریافت کردند. بعد از پایان این دوره (۳۵ روزه)، جهت بررسی میزان کلسترول، کراتینین، نیتروژن اوره خون، بیلی روبین، آلبومین، توتال پروتئین، آلانین آمینو ترانسفراز (ALT)، آسپارتات آمینو ترانسفراز (AST) و آلکالین فسفاتاز (ALP)، خونگیری انجام شد. داده ها با استفاده از آزمون آماری واریانس یک طرفه و تست توکی تجزیه و تحلیل شدند. سطح معنی داری، p£۰.۰۵ در نظر گرفته شد.یافته ها: میزان ALP، ALT و کلسترول در گروه هیپرکلسترولمی نسبت به گروه کنترل، افزایش معنی داری نشان داد (p<0.05). همچنین میزان ALP، ALT، AST و کلسترول در گروه های تجربی دریافت کننده عصاره، کاهش و میزان آلبومین، افزایش معنی داری یافت (p<0.05).نتیجه گیری: با توجه به نتایج این مطالعه، عصاره گیاه گل ارونه (Salvia Hydrangea) با کاهش میزان کلسترول، همچنین میزان آنزیم های کبدی می تواند در بهبود عملکرد کبد چرب موثر باشد. این نقش احتمالا به علت مواد آنتی اکسیدانتی موجود در عصاره گیاه بوده که سنتز کلسترول را مهار می کند.

کلید واژه: گل ارونه، کبد، کراتینین، هیپرکلسترولمی، موش ها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.