تعیین دقت تصویربرداری تشدید مغناطیسی دیفیوژن تنسور در درجه بندی تومورهای گلیال بر اساس فراکشنال آنیزوتروپی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین دقت تصویربرداری تشدید مغناطیسی دیفیوژن تنسور در درجه بندی تومورهای گلیال بر اساس فراکشنال آنیزوتروپی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین دقت تصویربرداری تشدید مغناطیسی دیفیوژن تنسور در درجه بندی تومورهای گلیال بر اساس فراکشنال آنیزوتروپی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین دقت تصویربرداری تشدید مغناطیسی دیفیوژن تنسور در درجه بندی تومورهای گلیال بر اساس فراکشنال آنیزوتروپی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین دقت تصویربرداری تشدید مغناطیسی دیفیوژن تنسور در درجه بندی تومورهای گلیال بر اساس فراکشنال آنیزوتروپی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: شایع ترین تومور اولیه سیستم اعصاب مرکزی، تومورهای گلیوما هستند. بیوپسی روش استاندارد طلایی برای مشخص کردن درجه تومورهای گلیوما است که روشی تهاجمی محسوب می شود. ارزیابی صحیح درجه تومور برای تعیین روش درمان مناسب بسیار مهم است. هدف از این مطالعه، ارزیابی نقش تصویربرداری دیفیوژن تانسور (Diffusion Tensor Imaging) (به عنوان یک روش غیرتهاجمی) به وسیله فرکشنال آنیزوتروپی (Fractional Anisotropy) در درجه بندی تومورهای گلیوما است.مواد و روش ها: در مطالعه ای آینده نگر، ۲۰ بیمار مبتلا به تومور گلیوما (که از نظر پاتولوژی تایید شده اند)، تحت آزمون DTI با استفاده از مگنت ۱.۵ تسلا قرار گرفتند. در این مطالعه دو ROI (Region Of Interest) تعریف نمودیم: اولی ماده سفید مجاور تومور و دومی الیاف عصبی مشابه با ROI اول در نیمکره مقابل. پارامتر مورد نظر (فرکشنال آنیزوتروپی) را در مناطق انتخابی با استفاده از نرم افزار SPSS به دست آورده و رابطه آن را با درجه تومور بررسی می کنیم.یافته ها: مقدار (FAt) و نسبت (FAt/n) فرکشنال آنیزوتروپی در تومورهای درجه پایین بالاتر از تومورهای با درجه بالا است (P=value Fat=0.006 و P-value Fat/n=0.02).استنتاج: بنابر یافته های ما، از پارامتر فرکشنال آنیزوتروپی در درجه بندی تومور می توان کمک گرفت.

کلید واژه: تصویربرداری تشدید مغناطیسی، دیفیوژن تانسور، فرکشنال آنیزوتروپی، گلیوما

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.