بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گندم های تولیدی در استان خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گندم های تولیدی در استان خوزستان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گندم های تولیدی در استان خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گندم های تولیدی در استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گندم های تولیدی در استان خوزستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فرآوری و نگهداری مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۶

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: زلنی، هکتولیتر، گلوتن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.