مقاله بررسی اثر ضد قارچی جلبک کاهوی دریایی(الولاکتوکا) بر برخی از قارچهای آلوده کننده مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ضد قارچی جلبک کاهوی دریایی(الولاکتوکا) بر برخی از قارچهای آلوده کننده مواد غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضد قارچی جلبک کاهوی دریایی(الولاکتوکا) بر برخی از قارچهای آلوده کننده مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضد قارچی جلبک کاهوی دریایی(الولاکتوکا) بر برخی از قارچهای آلوده کننده مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضد قارچی جلبک کاهوی دریایی(الولاکتوکا) بر برخی از قارچهای آلوده کننده مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

قارچها به طور کلی گستردگی زیادی در طبیعت داشته و عمده ترین میکروارگانانیسم تجزیه کننده مواد غذایی محسوب می شود. در این پژوهش از جلبک کاهوی دریایی که در سراسر سال در مناطق مختلف جهان می روید استفاده کردیم جلبک مزبور را از سواحل چابهار جمع آوری نمودیم. بعد از مطالعات ماکروسکپی و تعیین جنس و گونه آنرا در سایه خشک کرده و بصورت پودر در می آوریم از حلالهای آب، اتانول استن جهت استخراج مواد موثر استفاده کردیم. قارچهای مورد آزمایش شامل اسپرژیلوس نیجر،اسپرژیلوس فومیگاتوس، اسپرژیلوس فلاووس، آلترناریا آلترناتا، ریزوکتونیا سولانی، ماکروفومینا، فازوئولینا، فوزاریوم سولانی، فوزاریوم اکسپانسوم و پنی سیلیوم دازردی می باشد قدرت ضد قارچی عصاره های مختلف جلبک با استفاده از روش تهیه رفت در محیط جامد و مایع و کشت تعداد مشخص اسپورقارچ در محیط حاوی عصاره و مقایسه با نمونه شاهد بدون عصاره ، روش دوم انتشار در محیط جامد و سنجش قطر هاله عدم رشد انجام شد. ضمنا اثر ضد قارچی جلبک کاهوی دریایی در شرایط Invitro و Invivo در مواد غذایی بررسی شد. با استفاده ازطیف سنجی HPLC , GLC, TLC ، مواد موثر را مورد بررسی قرار دادیم. نتایج نشان داد عصاره های جلبک مزبور بر همه قارچها اثر بازدارندگی رشد دارد. قدرت ضد قارچی عصاره ها به ترتیب شامل اتانول، متانول، استن و آب می باشد قدرت ضد قارچی در روش رقت قویتر از روش انتشار بود. مواد موثر ضد قارچی در گروه فتلهای ساده ، ترکیبات فلاونوئید، ایتزوفلاونوئید و بعضی الکالوئید تشخیص داده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.