مقایسه دقت تشخیصی نسخ فارسی ابزار سطحکارکرد حافظه ( P-CDR) و تست وضعیت شناختی ( P-COST) در غربالگری دمانس در سالمندان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه دقت تشخیصی نسخ فارسی ابزار سطحکارکرد حافظه ( P-CDR) و تست وضعیت شناختی ( P-COST) در غربالگری دمانس در سالمندان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه دقت تشخیصی نسخ فارسی ابزار سطحکارکرد حافظه ( P-CDR) و تست وضعیت شناختی ( P-COST) در غربالگری دمانس در سالمندان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه دقت تشخیصی نسخ فارسی ابزار سطحکارکرد حافظه ( P-CDR) و تست وضعیت شناختی ( P-COST) در غربالگری دمانس در سالمندان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه دقت تشخیصی نسخ فارسی ابزار سطحکارکرد حافظه ( P-CDR) و تست وضعیت شناختی ( P-COST) در غربالگری دمانس در سالمندان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پرستاری و مامایی ارومیه

تعداد صفحات :۱۴

پیش زمینه و هدف: ابزارهای مورد استفاده برای تشخیص زودهنگام دمانس باید دارای قدرت تشخیصی بالا باشند. لذا این مطالعه باهدف مقایسه حساسیت و ویژگی نسخ فارسی ابزار سطح کارکرد حافظه ( P-CDR) و تست وضعیت شناختی ( P-COST) در غربالگری دمانس در سالمندان طراحی شد.مواد و روش کار: این پژوهش یک مطالعه مقطعی در قالب مطالعه تست های تشخیصی است که در آن از روش گروه های شناخته شده استفاده شده است. حجم نمونه ۲۰۰ نفر محاسبه شد. نمونه ها به صورت در دسترس، در سال ۱۳۹۳ در شهر کاشان انتخاب شدند. در این مطالعه مصاحبه بالینی و سی تی اسکن، به عنوان تست طلایی و P-CDR و P-COST به عنوان تست تشخیصی منظور شدند. داده ها با استفاده از پرسشنامه اطلاعات دموگرافیک، مقیاس افسردگی سالمندان ( GDS-15)، P-CDR و P-COST جمع آوری و با نرم افزار V.16 Spss آنالیز شد. حساسیت و ویژگی هر یک از تست های تشخیصی جداگانه محاسبه و برای بررسی تفاوت حساسیت و ویژگی بین دو ابزار موردنظر از آزمون مک نمار استفاده شد. یافته ها: میزان حساسیت و ویژگی ابزار P-CDR به ترتیب ۱۰۰ درصد و ۹۴ درصد و ابزار P-COST به ترتیب ۹۴ درصد و ۸۶ درصد محاسبه شد. آزمون مک نمار نشان داد بین حساسیت دو ابزار مذکور ازلحاظ آماری تفاوت معناداری وجود ندارد، اما اختلاف مشاهده شده بین ویژگی آن ها ازلحاظ آماری معنادار گزارش شد (p=0.001).بحث و نتیجه گیری: هر دو ابزار P-CDR و P-COST، در ارزیابی وضعیت شناختی افراد سالمند از حساسیت بالا و درعین حال یکسان برخوردار می باشند، محققین و متخصصین بسته به شرایط، هدف بررسی و ویژگی سالمندان موردنظر می توانند در غربالگری دمانس یکی از آن ها را مورداستفاده قرار دهند.

کلید واژه: آزمون سطح کارکرد حافظه، تست وضعیت شناختی، دمانس، غربالگری، حساسیت، ویژگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.