افزودن ویتامین C به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شاخص های رشد، بقا و ترکیبات لاشه در دو تراکم مختلف پرورش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 افزودن ویتامین C به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شاخص های رشد، بقا و ترکیبات لاشه در دو تراکم مختلف پرورش دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد افزودن ویتامین C به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شاخص های رشد، بقا و ترکیبات لاشه در دو تراکم مختلف پرورش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی افزودن ویتامین C به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شاخص های رشد، بقا و ترکیبات لاشه در دو تراکم مختلف پرورش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن افزودن ویتامین C به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شاخص های رشد، بقا و ترکیبات لاشه در دو تراکم مختلف پرورش :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۱۰

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: جیره غذایی، شاخص های رشد، پرورش متراکم، قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss، ویتامین C

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.