افزودن ویتامین C به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شاخص های رشد، بقا و ترکیبات لاشه در دو تراکم مختلف پرورش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
افزودن ویتامین C به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شاخص های رشد، بقا و ترکیبات لاشه در دو تراکم مختلف پرورش دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد افزودن ویتامین C به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شاخص های رشد، بقا و ترکیبات لاشه در دو تراکم مختلف پرورش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی افزودن ویتامین C به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شاخص های رشد، بقا و ترکیبات لاشه در دو تراکم مختلف پرورش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن افزودن ویتامین C به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شاخص های رشد، بقا و ترکیبات لاشه در دو تراکم مختلف پرورش :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)
تعداد صفحات :۱۰
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: جیره غذایی، شاخص های رشد، پرورش متراکم، قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss، ویتامین C
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.