تجاری شدن کشاورزی در بهره برداری های روستایی و واکاوی عوامل موثر بر آن با رویکرد مدل سازی ساختاری و تحلیل مسیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تجاری شدن کشاورزی در بهره برداری های روستایی و واکاوی عوامل موثر بر آن با رویکرد مدل سازی ساختاری و تحلیل مسیر دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تجاری شدن کشاورزی در بهره برداری های روستایی و واکاوی عوامل موثر بر آن با رویکرد مدل سازی ساختاری و تحلیل مسیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تجاری شدن کشاورزی در بهره برداری های روستایی و واکاوی عوامل موثر بر آن با رویکرد مدل سازی ساختاری و تحلیل مسیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تجاری شدن کشاورزی در بهره برداری های روستایی و واکاوی عوامل موثر بر آن با رویکرد مدل سازی ساختاری و تحلیل مسیر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های روستایی

تعداد صفحات :۲۴

معنای عام تجاری شدن کشاورزی، کشت تخصصی، تولید فراتر از نیازهای معیشتی و فروش آن در بازار است. مطالعه حاضر به سنجش تجاری شدن کشت توت فرنگی در شهرستان مریوان و تحلیل علی عوامل موثر بر آن پرداخته است. ۱۹۱ نفر از بهره برداران توت فرنگی کار شهرستان با استفاده از روش طبقه ای به عنوان نمونه آماری تعیین شدند و داده های موردنیاز با انجام عملیات میدانی گردآوری شد. روایی ابزار گردآوری، محتوایی و پایایی آن مبتنی بر اجرای مطالعه مقدماتی و آزمون های آماری صورت گرفت. سنجش تجاری شدن کشت توت فرنگی بر اساس مولفه های تخصصی شدن، عمقی شدن، عملکرد، عرضه بازاری و توسعه کشت از محل درآمد محصول، با رویکرد معادلات ساختاری صورت گرفت. تحصیلات، سابقه، وسعت زمین در واحد بهره برداری، شیوه های نوین آبیاری، نیروی کار مزدی، فراگیری آموزش های حرفه ای و امید به آینده شغلی، متغیرهای مستقل بوده اند. روابط درونی بین آن ها و اثرگذاری های مستقیم و غیرمستقیم آن ها بر تجاری شدن کشت با تحلیل مسیر ارزیابی شد. سه گزینه نخست متغیرهای بیرونی و بقیه متغیرهای درونی مدل علی ساختاری تحلیل بوده اند. استفاده از سیستم های نوین آبیاری، با بیشترین میزان، اثر مستقیم و تحصیلات اثر غیرمستقیمی بر تجاری شدن کشت داشته اند. درمجموع اثرات، وسعت زمین در واحد بهره برداری، رضایت مندی، امید به آینده و استفاده از سیستم های نوین آبیاری بیشترین و استفاده از نیروی کار مزدی، سابقه و تحصیلات، کمترین تاثیر را بر تجاری شدن کشت توت فرنگی داشته اند.

کلید واژه: تجاری شدن کشاورزی، بهره برداری های کوچک روستایی، تبیین علی، مدل سازی ساختاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.