مقایسه میزان انتروکوک فکالیس باقی مانده پس از آماده سازی کانال با فایل دستی و روتاری فلکس مستر با تقارب ۴ درصد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه میزان انتروکوک فکالیس باقی مانده پس از آماده سازی کانال با فایل دستی و روتاری فلکس مستر با تقارب ۴ درصد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه میزان انتروکوک فکالیس باقی مانده پس از آماده سازی کانال با فایل دستی و روتاری فلکس مستر با تقارب ۴ درصد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه میزان انتروکوک فکالیس باقی مانده پس از آماده سازی کانال با فایل دستی و روتاری فلکس مستر با تقارب ۴ درصد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه میزان انتروکوک فکالیس باقی مانده پس از آماده سازی کانال با فایل دستی و روتاری فلکس مستر با تقارب ۴ درصد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: مهم ترین هدف معالجه ریشه، خارج کردن محتویات و عوامل محرک داخلی کانال و گرفتن سیل کامل از سیستم کانال ریشه می باشد. علی رغم آماده سازی های مکانیکی، همواره مقداری بافت ارگانیک و باکتری داخل کانال باقی می ماند. هدف از این مطالعه مقایسه میزان انترکوک فکالیس (enterococcus faecalis) باقی مانده پس از آماده سازی کانال به روش دستی و روتاری فلکس مستر با تقارب ۴% بوده است.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی آزمایشگاهی ۳۴ دندان تک کاناله قدامی انسانی به ۲ گروه ۱۲ عددی و ۲ گروه کنترل ۵ تایی(مثبت و منفی) تقسیم شدند. تمام دندان ها با فایل شماره ۳۰ به صورت اولیه آماده سازی شده و پس از شستشو در اتوکلاو استریل شدند و برای ایجاد عفونت، انتروکوک فکالیس در کانال دندان ها تزریق گردید. در گروه اول نمونه های دندانی با فایل روتاری فلکس مستر و در گروه دوم با فایل دستی، در گروه کنترل مثبت بدون عمل فایلینگ در نمونه ها، باکتری کشت داده شد و در گروه کنترل منفی باکتری کشت داده نشد. سپس دبری ها به میکروتیوب منتقل و انکوبه شدند و پس از ۲۴ ساعت رشد در محیط بایلاسکولین میزان باکتری بر اساس (Colony Forming Units) CFU ثبت گردید. تجزیه و تحلیل داده ها با آزمون آماری آنالیز واریانس یک طرفه انجام شد و سطح معنی دار a=05.0 در نظر گرفته شد.یافته ها: بین گروه اول ( فایل دستی) و گروه دوم (فایل روتاری با تقارب ۴%) تفاوت معنی دار وجود داشت (p value=0.001) بین دو گروه اول و گروه دوم با گروه کنترل مثبت و گروه کنترل منفی تفاوت معنی دار وجود داشت (p value=0.001)نتیجه گیری: میزان باکتری انتروکوک فکالیس داخل کانال پس از آماده سازی کانال با فایل روتاری، کاهش بیشتری داشته است.

کلید واژه: انترکوکوس فکالیس، آماده سازی ریشه دندان، ابزارهای دندان پزشکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.