مقایسه پارامترهای خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه پارامترهای خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه پارامترهای خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه پارامترهای خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه پارامترهای خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فناوری های نوین غذایی

تعداد صفحات :۱۶

خشک کردن شلتوک یکی از مهمترین و حساس ترین مراحل پس از برداشت برنج برای ممانعت از رشد میکربی و قارچ ها است که باعث افزایش انبارمانی محصول می شود. در این تحقیق فرآیند خشک کردن شلتوک طارم هاشمی در یک خشک کن مایکروویو جریان مداوم و یک خشک کن مایکروویو خانگی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که با افزایش ضخامت لایه از ۶ تا ۱۸ میلی متر و افزایش سطح توان از ۱۰ تا ۳۰ درصد، به طور متوسط کسر رطوبتی کاهش و درصد شکستگی دانه ها افزایش پیدا می کند. همچنین کسر رطوبتی در خشک کن مایکروویو خانگی نسبت به خشک کن مایکروویو جریان مداوم بجز در سطح توان ۱۰ درصد در بقیه توان ها کمتر می باشد، درحالی که درصد دانه های شکسته شده در کلیه سطوح توان و لایه های خشک کردن در مایکروویو خانگی نسبت به مایکروویو جریان مداوم بیشتر بود. نتایج بدست آمده نشان داد که ضریب پخش رطوبتی در سطح توان ۱۰ درصد در مایکروویو جریان مداوم نسبت به مایکروویو خانگی بیشتر و در سطح توان ۳۰ درصد کمتر می باشد. در نهایت استفاده از خشک کن مایکروویو خانگی برای خشک کردن شلتوک بدلیل درصد زیاد شکستگی دانه ها توصیه نمی شود. اما استفاده از خشک کن جریان مداوم با سطح توان پایین (۱۰ درصد) و در مقیاس بزرگ با توجه به کاهش سریع رطوبت و پایین بودن درصد شکست توجیه پذیر است.

کلید واژه: خشک کن مایکروویو، سطح توان مایکروویو، شلتوک، کسر رطوبتی، درصد شکستگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.