بررسی اثر شیر سویا و شیر گاو بر بقا سلول های بنیادی پالپ دندان خرگوش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر شیر سویا و شیر گاو بر بقا سلول های بنیادی پالپ دندان خرگوش دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر شیر سویا و شیر گاو بر بقا سلول های بنیادی پالپ دندان خرگوش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر شیر سویا و شیر گاو بر بقا سلول های بنیادی پالپ دندان خرگوش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر شیر سویا و شیر گاو بر بقا سلول های بنیادی پالپ دندان خرگوش :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: پالپ دندان منبعی غنی از سلول های بنیادی مزانشیمی می باشد که سلول های بنیادی پالپ دندانی نامیده می شوند (DPSCs). در صورت خروج کامل دندان از حفره آلوئول و شکستگی دندان، DPSCs نقش برجسته ای در بازسازی بافت آسیب دیده دارند. این مطالعه به بررسی اثر شیر سویا و شیر گاو بر بقا DPSCs در مقایسه با محیط بافری هنکز (HBSS) پرداخته است.مواد و روش ها: DPSCs از ۱۶دندان های پیشین خرگوش جدا گردید. DPSCs پاساژ سوم در پلیت های ۲۴ چاهکی کشت داده شده و پس از ۳ روز شیر سویا، شیر گاو، HBSS (کنترل مثبت) و آب مقطر (کنترل منفی) جایگزین محیط کشت گردید. قابلیت زنده ماندن سلول ها پس از ۴۵ و ۹۰ دقیقه و ۳ و ۶ ساعت بررسی شد. ماهیت مزانشیمی سلول ها به وسیله RT-PCR بررسی گردید. زنده ماندن سلول ها طی رنگ آمیزی با تریپان بلو مورد ارزیابی قرار گرفت. به منظور بررسی پایداری سیتوژنیک سلول ها، آنالیز کاریوتیپ انجام شد.نتایج: میزان بقای DPSCs در تمام محیط ها در تمام زمان ها به طور معنی داری نسبت به محیط کنترل منفی بیشتر بوده است. بعد از گذشت ۶ ساعت، میزان بقای DPSCs در شیر سویا، شیرگاو و HBSS به ترتیب ۰.۰۰±۱۰۰.۰۰، ۰.۰۰±۱۰۰.۰۰ و ۵.۷۰±۷۴.۷۴ بوده است. بعد از گذشت ۶ ساعت، در هر دو محیط شیر سویا و شیر گاو در مقایسه با HBSS، درصد بیشتری از سلول ها زنده ماندند.نتیجه گیری: شیر سویا همانند شیر گاو به عنوان یک محیط نگهدارنده برای دندان های کشیده یا شکسته شده پیشنهاد می گردد و قادر است بقا DPSCs را تا مدت طولانی حفظ کند.

کلید واژه: شیر سویا، شیر گاو، بقا، سلول های بنیادی پالپ دندان، خرگوش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.