بررسی اثر بازدارندگی عصاره ریز جلبک کلرلا ولگاریس بر رشد، تکثیر و تشکیل بیوفیلم توسط استرپتوکوکوس موتانس و ارزیابی سمیت آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر بازدارندگی عصاره ریز جلبک کلرلا ولگاریس بر رشد، تکثیر و تشکیل بیوفیلم توسط استرپتوکوکوس موتانس و ارزیابی سمیت آن دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر بازدارندگی عصاره ریز جلبک کلرلا ولگاریس بر رشد، تکثیر و تشکیل بیوفیلم توسط استرپتوکوکوس موتانس و ارزیابی سمیت آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر بازدارندگی عصاره ریز جلبک کلرلا ولگاریس بر رشد، تکثیر و تشکیل بیوفیلم توسط استرپتوکوکوس موتانس و ارزیابی سمیت آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر بازدارندگی عصاره ریز جلبک کلرلا ولگاریس بر رشد، تکثیر و تشکیل بیوفیلم توسط استرپتوکوکوس موتانس و ارزیابی سمیت آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: پوسیدگی دندان یک بیماری مهم و حائز بحث می باشد که علت اصلی آن وجود باکتری استرپتوکوکوس موتانس از خانواده ویریدانس است. در این پژوهش در زمینه خاصیت ضد میکروبی ریزجلبک کلرلا ولگاریس در ممانعت از رشد، تکثیر استرپتوکوکوس موتانس و همچنین تشکیل بیوفیلم توسط این باکتری مطالعه ای صورت گرفته است.مواد و روش ها: در این مطالعه ریزجلبک کلرلا ولگاریس به روش خیساندن در حلال استن، متانول و کلروفورم به نسبت (۲.۱.۱) عصاره گیری شده و اثرات ضدمیکروبی به روش های انتشار دیسک، چاهک، MIC و MBC بررسی شد. ارزیابی فعالیت ضدبیوفیلم در پلیت های پلی استیرنی و ارزیابی تست سمیت سنجی آرتمیای دریاچه ارومیه با استفاده از ذره بین شیشه ای و استریومیکروسکوپ شمارش گردید.نتایج: نتایج حاصل از انتشار دیسک و چاهک از عصاره کلرلا ولگاریس به ترتیب با میانگین هاله عدم رشد ۱۶.۵ و ۲۳ میلی متر در محیط مولر هینتون اگار و حداقل غلظت مهارکننده و حداقل غلظت باکتری کشی عصاره به ترتیب در غلظت های ۲۵ و ۵۰ میلی گرم بر میلی لیتر نشان داده شد. همچنین در جلوگیری از تشکیل بیوفیلم در غلظت ۵۰ میلی گرم بر میلی لیتر و بالاتر موثر بود و در ارزیابی سمیت سنجی عصاره در غلظت ۱۰۰ میلی گرم بر میلی لیتر از خود نشان داد.نتیجه گیری: طی بررسی های صورت گرفته عصاره کلرلا ولگاریس در مقایسه با آنتی بیوتیک آمپی سیلین به طور معنی داری خاصیت ضد میکروبی داشته و قادر به از بین بردن بیوفیلم استرپتوکوکوس موتانس می باشد (p<0.05). همچنین در غلظت های مورد بررسی اثر سمیت عصاره ی کلرلا ولگاریس بر آرتمیای میگوی آب شور یافت نشد.

کلید واژه: استرپتوکوکوس موتانس، کلرلا ولگاریس، پوسیدگی دندان، آرتمیا ارومیانا، بیوفیلم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.