بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی برگ چای ترش (HibiscusSabdariffa) در برابر کلبسیلا پنومونه ای مقاوم به آنتی بیوتیک های مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی برگ چای ترش (HibiscusSabdariffa) در برابر کلبسیلا پنومونه ای مقاوم به آنتی بیوتیک های مختلف دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی برگ چای ترش (HibiscusSabdariffa) در برابر کلبسیلا پنومونه ای مقاوم به آنتی بیوتیک های مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی برگ چای ترش (HibiscusSabdariffa) در برابر کلبسیلا پنومونه ای مقاوم به آنتی بیوتیک های مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی برگ چای ترش (HibiscusSabdariffa) در برابر کلبسیلا پنومونه ای مقاوم به آنتی بیوتیک های مختلف :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (اسرار)

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: گیاه چای ترش به طور گسترده در مناطق حاره ای کشت می شود و رنگ گلبرگ آن به عنوان نوشیدنی و رنگ غذایی کاربرد دارد. برای پیشگیری و درمان سنگ های کلیوی و مثانه در طب سنتی، هم چنین به عنوان آنتی باکتریال، ضدقارچ و ماده هیپوکلسترولمیک استفاده می شود. کلبسیلا پنومونیه یک پاتوژن فرصت طلب گرم منفی و یکی از عوامل شایع عفونت های بیمارستانی است. این باکتری، به ویژه در نوزادان باعث پنومونی، سپتی سمی، مننژیت، اسهال و باکتریمی می شود. افزایش ظهور مقاومت به چند دارو در بین ایزوله های بیمارستانی کلبسیلا پنومونیه؛ گزینه های درمانی را برای درمان عفونت های ایجادشده به وسیله این باکتری محدود کرده است. هدف از این مطالعه بررسی اثر ضدمیکروبی چای ترش (Hibiscus Sabdariffa) در برابر کلبسیلا پنومونه ای مقاوم به آنتی بیوتیک های مختلف می باشد.مواد و روش ها: برای تهیه عصاره از روش ماسیراسیون (خیساندن) استفاده شد. برای خروج حلال از دستگاه روتاری استفاده شده است. ۱۲ سویه کلبسیلا پنومونه ای از عفونت ادراری بیماران بستری در بیمارستان شهرستان زابل جداسازی شد. حداقل غلظت بازدارندگی عصاره گیاه چای ترش در غلظت های مختلف با روش رقت سازی در چاهک برروی باکتری ها تعیین شد. حساسیت سویه ها به چند آنتی بیوتیک با روش استاندارد دیسک دیفیوژن کربی- بائر مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: نتایج این مطالعه نشان داد که کلبسیلا پنومونه ای جدا شده به ترتیب حساس به آنتی بیوتیک های اریترومایسین (۱۶.۶%)، سفتازیدیم (۱۶.۶%) و سفکسیم (۸.۳%) بودند. نتایج حاصل از بررسی اثر عصاره گیاهی نشان داد که عصاره اتانولی چای ترش در غلظت های ۱۰mg/ml و ۵mg/ml بیشترین اثر مهار کنندگی(MIC) در برابر نمونه های کلبسیلا پنومونه ای داشته است و تنها یک سویه از کلبسیلا پنومونه ای در غلظت ۱.۲۵ میلی گرم بر میلی لیتر مهار شده است.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که چای ترش دارای اثر ضدباکتریایی بالای روی کلبسیلا پنومونه ای مقاوم به آنتی بیوتیک است. البته، کاربرد بالینی این گیاه نیازمند مطالعات بیشتر و وسیع تری می باشد.

کلید واژه: مقاومت آنتی بیوتیکی، کلبسیلا پنومونه ای، عصاره گیاه، چای ترش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.