بررسی و مقایسه تغییرات اقلیمی مناطق دشتی و کوهستانی در دوره ۲۰۳۰-۲۰۱۰ (مطالعه موردی: حوضه آبخیز دشت یزد- اردکان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه تغییرات اقلیمی مناطق دشتی و کوهستانی در دوره ۲۰۳۰-۲۰۱۰ (مطالعه موردی: حوضه آبخیز دشت یزد- اردکان) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه تغییرات اقلیمی مناطق دشتی و کوهستانی در دوره ۲۰۳۰-۲۰۱۰ (مطالعه موردی: حوضه آبخیز دشت یزد- اردکان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه تغییرات اقلیمی مناطق دشتی و کوهستانی در دوره ۲۰۳۰-۲۰۱۰ (مطالعه موردی: حوضه آبخیز دشت یزد- اردکان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه تغییرات اقلیمی مناطق دشتی و کوهستانی در دوره ۲۰۳۰-۲۰۱۰ (مطالعه موردی: حوضه آبخیز دشت یزد- اردکان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله فیزیک زمین و فضا

تعداد صفحات :۱۶

دلایل و شواهد زیادی درباره تغییر اقلیم در سراسر دنیا وجود دارد. در سال های اخیر بررسی تاثیرات تغییر اقلیم بر مناطق مختلف، توجه دانشمندان را به خود جلب کرده است. در این پژوهش، تغییرات اقلیمی حوضه آبریز دشت یزد- اردکان در دو ایستگاه کوهستانی و دشتی (به عنوان مناطق تغذیه و تخلیه آبخوان)، با استفاده از سناریوهای A2، A1B و B1 از مدل HadCM3 در نرم افزار لارس بررسی شد. دوره شبیه سازی مربوط به سال های۲۰۱۰ تا ۲۰۳۰ مربوط است. نتایج بررسی سناریوهای ذکر شده، نشان داد توزیع بارش در آینده در هر دو ایستگاه دچار تغییراتی خواهد بود و بیشتر، تیپ بارش بهاره را خواهیم داشت. شایان ذکر است که بارندگی در ایستگاه کوهستانی ده بالا در مقایسه با ایستگاه دشتی یزد، نوسان بیشتری خواهد داشت. دمای کمینه و بیشینه نیز در هر دو ایستگاه دارای روند افزایشی است و انتظار می رود در دوره شبیه سازی، متوسط دمای سالانه ایستگاه ها افزایش یابد. حداکثر افزایش دمای کمینه و بیشینه در سناریو A2 مشاهده شد. بر اساس سناریو مذکور، دمای کمینه ایستگاه یزد و ده بالا در دوره شبیه سازی به ترتیب ۱.۸۳ و ۱.۴۳ درجه سانتیگراد افزایش خواهد داشت. سناریو A2، دمای بیشینه این ایستگاه ها را نیز در دوره آتی، به ترتیب ۱.۱۹ و ۲.۰۷ بیشتر از دوره مشاهده ای نشان داد.

کلید واژه: تغییر اقلیم، HadCM

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.