بررسی تجربی و محاسباتی سنتز پلی یورتان های ترمیم پذیر بر پایه HTPB با استفاده از واکنش دیلز- آلدر فوران/مالئیمید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تجربی و محاسباتی سنتز پلی یورتان های ترمیم پذیر بر پایه HTPB با استفاده از واکنش دیلز- آلدر فوران/مالئیمید دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تجربی و محاسباتی سنتز پلی یورتان های ترمیم پذیر بر پایه HTPB با استفاده از واکنش دیلز- آلدر فوران/مالئیمید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تجربی و محاسباتی سنتز پلی یورتان های ترمیم پذیر بر پایه HTPB با استفاده از واکنش دیلز- آلدر فوران/مالئیمید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تجربی و محاسباتی سنتز پلی یورتان های ترمیم پذیر بر پایه HTPB با استفاده از واکنش دیلز- آلدر فوران/مالئیمید :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مواد پرانرژی

تعداد صفحات :۱۴

برگشت پذیری واکنش دیلز-آلدر می تواند به طور موفقیت آمیزی در مواد پلی یورتانی استفاده شده و به آنها خاصیت برگشت پذیری گرمایی و توانایی خودترمیم پذیری را ببخشد و محدوده کاربری آنها را گسترش دهد. در این مقاله، پلی یورتان خطی بر پایه HTPB که خاصیت ترمیم پذیری برگشت پذیر حرارتی دارد با استفاده از واکنش بیس مالئیمیدپروپان و پلی بوتادی ان با گروه فوران انتهایی تهیه شد. همچنین شبکه کننده چهار عاملی فورانی سنتز شد و با استفاده از FTIR و HNMR شناسایی شد. پلی یورتان شبکه ای ترمیم پذیر با استفاده از واکنش شبکه کننده چهار عاملی، پلی بوتادی ان با گروه فوران انتهایی و بیس مالمئمید، سنتز شد. برگشت پذیری دمایی واکنش دیلز-آلدر برای واکنش مدل در دماهای مختلف با استفاده از محاسبات نیمه تجربی انجام شد. همچنین برگشت پذیری و ترمیم پذیری پلی یورتان های سنتز شده از طریق چرخه حرارت دهی – سرد کردن با استفاده از گرماسنجی پیمایشی تفاضلی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که واکنش دیلز- آلدر برگشتی در محدوده دمایی بین ۷۰ تا ۱۵۰oC رخ می دهد. ارزیابی ترمیم پذیری پلی یورتان ها، از طریق برش پلیمر اولیه و بازیابی شکل اولیه پلیمر بریده شده پس از قرار گرفتن در ۶۰oC انجام شد.

کلید واژه: پلی یورتان، بیس مالئیمیدپروپان، ترمیم پذیری، واکنش دیلز- آلدر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.