بررسی پراکنده سازی میکروذرات باریم کرومات و زیرکونیوم در محلول آبی کاغذ حرارتی با استفاده از سورفکتانت های مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پراکنده سازی میکروذرات باریم کرومات و زیرکونیوم در محلول آبی کاغذ حرارتی با استفاده از سورفکتانت های مختلف دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پراکنده سازی میکروذرات باریم کرومات و زیرکونیوم در محلول آبی کاغذ حرارتی با استفاده از سورفکتانت های مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پراکنده سازی میکروذرات باریم کرومات و زیرکونیوم در محلول آبی کاغذ حرارتی با استفاده از سورفکتانت های مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پراکنده سازی میکروذرات باریم کرومات و زیرکونیوم در محلول آبی کاغذ حرارتی با استفاده از سورفکتانت های مختلف :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مواد پرانرژی

تعداد صفحات :۱۲

کاغذ حرارتی به عنوان یک منبع پیروتکنیکی در باتری های حرارتی معمولا شامل ترکیباتی از باریم کرومات، زیرکونیوم و الیاف معدنی می باشد. برای نشاندن میکروذرات باریم کرومات و زیرکونیوم بر روی کاغذ حرارتی بایستی آن ها را در محلول پراکنده نمود. در این تحقیق به بررسی پراکندگی این ذرات در محیط آبی با استفاده از سورفکتانت های سدیم دودسیل سولفات (SDS)، تریتون X–۱۱۴، کربوکسی متیل سلولز (CMC)، ستیل تری متیل آمونیوم برمید (CTAB) و ستیل پیریدینیوم کلراید (CPC) با استفاده از طیف سنجی مرئی-فرابنفش پرداخته شده است. در این راستا برای تعیین شرایط بهینه تاثیر پارامترهای زمان آسیاب کاری، زمان همزدن و دما مورد بررسی قرار گرفت. در ابتدا بایستی pH محلول مورد نظر در کمتر از نقطه ایزوالکتریک (۶.۵-۶.۸ =pH) تنظیم گردد تا بار سطح ذرات، مخالف با بار سورفکتانت شود. نتایج نشان دهنده کارایی مناسب CMC در مقایسه با سایر سورفکتانت ها در مورد هر دو ذره می باشد. بهینه سازی شرایط نیز برای محلول های ۰.۰۰۵M باریم کرومات و ۰.۰۲۲M زیرکونیوم به ترتیب نشان دهنده زمان آسیاب کاری ۱۲۰ دقیقه و ۱۸۰ دقیقه، زمان همزدن ۱۸۰ و ۱۲۰ دقیقه و دمای بهینه ۷۰ و ۸۰ درجه سانتی گراد است.

کلید واژه: پراکندن، کاغذ حرارتی، باریم کرومات، زیرکونیوم، سورفکتانت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.