مقایسه اثر اسیدهای چرب امگا-۳ دریایی و گیاهی در تصحیح مقاومت به انسولین القا شده به وسیله اسیدهای چرب اشباع در آدیپوسیت های کشت داده شده گاوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر اسیدهای چرب امگا-۳ دریایی و گیاهی در تصحیح مقاومت به انسولین القا شده به وسیله اسیدهای چرب اشباع در آدیپوسیت های کشت داده شده گاوی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر اسیدهای چرب امگا-۳ دریایی و گیاهی در تصحیح مقاومت به انسولین القا شده به وسیله اسیدهای چرب اشباع در آدیپوسیت های کشت داده شده گاوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر اسیدهای چرب امگا-۳ دریایی و گیاهی در تصحیح مقاومت به انسولین القا شده به وسیله اسیدهای چرب اشباع در آدیپوسیت های کشت داده شده گاوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر اسیدهای چرب امگا-۳ دریایی و گیاهی در تصحیح مقاومت به انسولین القا شده به وسیله اسیدهای چرب اشباع در آدیپوسیت های کشت داده شده گاوی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه مطالعه: گاوهای شیری امروزی به دلیل انتخاب ژنتیکی صورت گرفته در سال های گذشته به منظور تولید شیر بیشتر نسبت به گذشته به انسولین مقاومتر شده اند و همین امر باعث لیپولیز گسترده در بافت چربی و آزادسازی مقادیر زیادی از اسیدهای چرب غیر استریفیه به جریان خون می شود که سر منشا بسیاری از ناهنجاری های دیگر می باشد.هدف: توانایی اسیدهای چرب امگا-۳ متوسط زنجیر منابع گیاهی و بلند زنجیر روغن ماهی در پیشگیری از مقاومت به انسولین در آدیپوسیت های کشت داده شده مورد بررسی قرار گرفت.روش کار: در این آزمایش اسیدهای چرب روغن های مختلف صابونی شده و به منظور ایجاد ترکیب های مورد نظر از اسیدهای چرب با نسبت های مختلف باهم مخلوط شدند. ترکیب های مورد نظر عبارت بودند از: ۱) اسیدهای چرب کاملا اشباع (SFA)، ۲) اسیدهای چرب اشباع + اسیدهای چرب غیر اشباع امگا-۶/امگا-۳ از منابع گیاهی متوسط زنجیر با نسبت ۱ به (۱:۱ SFA-MC) 1 و ۳) اسیدهای چرب اشباع + اسیدهای چرب غیر اشباع امگا-۶/امگا-۳ از منابع دریایی بلند زنجیر با نسبت ۱ به (SFA-LC1:1) 1. آدیپوسیت ها در حضور تیمارهای آزمایشی کشت داده شده و از اپی نفرین برای تحریک لیپولیز استفاده شد و با افزودن انسولین به همراه اپی نفرین توانایی آن در پیشگیری از لیپولیز سنجیده شد. برای تعیین شدت لیپولیز غلظت گلیسرول در محیط کشت اندازه گیری شد.نتایج: نتایج به دست آمده نشان داد که اسیدهای چرب اشباع مقاومت به انسولین را در آدیپوسیت ها القا کردند به طوری که در تیمار SFA انسولین در هیچ غلظتی از افزایش لیپولیز ناشی از اپی نفرین جلوگیری نکرد. اسیدهای چرب امگا-۳ از منبع روغن ماهی به طور موثری از توسعه مقاومت به انسولین در آدیپوسیت ها پیشگیری کرد به طوری که با افزایش غلظت انسولین در محیط کشت توانایی اپی نفرین در تحریک لیپولیز رو به کاستی نهاد. اسیدهای چرب امگا-۳ متوسط زنجیر از منابع گیاهی این توانایی را از خود نشان ندادند.نتیجه گیری نهایی: اسیدهای چرب امگا-۳ از منبع روغن ماهی حساسیت به انسولین را در آدیپوسیت های گاوی افزایش داد ولی اسیدهای چرب امگا-۳ منابع گیاهی این توانایی را نداشت.

کلید واژه: روغن ماهی، مقاومت به انسولین، لیپولیز، اسیدهای چرب امگا-۳

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.