مقایسه راهبردهای مقابله ای در برابر شرایط استرس زا در افراد با علائم اولسر پپتیک و افراد سالم ۲۰ تا ۵۰ سال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه راهبردهای مقابله ای در برابر شرایط استرس زا در افراد با علائم اولسر پپتیک و افراد سالم ۲۰ تا ۵۰ سال دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه راهبردهای مقابله ای در برابر شرایط استرس زا در افراد با علائم اولسر پپتیک و افراد سالم ۲۰ تا ۵۰ سال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه راهبردهای مقابله ای در برابر شرایط استرس زا در افراد با علائم اولسر پپتیک و افراد سالم ۲۰ تا ۵۰ سال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه راهبردهای مقابله ای در برابر شرایط استرس زا در افراد با علائم اولسر پپتیک و افراد سالم ۲۰ تا ۵۰ سال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: بیماران شاکی از علائم گوارشی تعداد زیادی از مراجعین به کلینیک های عمومی و داخلی را تشکیل می دهند. به نظر می رسد که چگونگی واکنش افراد نسبت به رویدادهای استرس زا، مهمتر از خود استرس در تولید بیماری های گوارشی باشد. مطالعه حاضر با هدف تعیین رابطه بین راهبردهای مقابله ای و ابتلای به اولسر پپتیک انجام شد. مواد و روش کار: پژوهش حاضر از نوع مورد- شاهدی می باشد. ۲۰۰ نفر ( ۱۰۰ نفر بیمار مبتلا به زخم معده با علائم اولسرهای پپتیک (زخم اثنی عشر، زخم معده و زخم مری) با تشخیص زخم پپتیک که به بیمارستان امام رضا (ع) بجنورد مراجعه نموده و اندیکاسیون آندوسکوپی داشتند و ۱۰۰ نفر سالم که فاقد سابقه یا ابتلا به زخم پپتیک بودند) با سنین ۲۰ تا ۵۰ سال با یکدیگر مورد مقایسه قرار گرفتند. این افراد با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. ابزار سنجش عبارت بودند از: مقیاس راهبردهای مقابله ای ((CSS و چک لیست مشخصات دموگرافیک داده ها با استفاده از آماره یومن ویتنی و نرم افزار SPSS 20 تحلیل شدند.یافته ها: تفاوت معناداری میان افراد با علائم اولسر پپتیک و افراد سالم از نظر راهبردهای مقابله ای جستجوی حمایت اجتماعی (۰.۰۰۱>p)، ارزیابی مجدد/ سازگاری (۰.۰۰۱>p)، مقابله اجتنابی (۰.۰۰۱>p)، مقابله مساله مدار (۰.۰۰۱>p)، مقابله هیجان مدار (۰.۰۱>p) و مقابله فعالانه (۰.۰۵>p) وجود داشت.نتیجه گیری: راهبردهای مقابله هیجانی مدار و منفی در برابر شرایط استرس زا می تواند بعنوان یک ریسک فاکتور برای اولسر پپتیک عمل کند. بیماران با علائم اولسر پپتیک در مقایسه با افراد سالم از راهبردهای مقابله ای هیجانی و نامطلوب، مانند ارزیابی مجدد/ سازگاری و مقابله اجتنابی استفاده می کردند.

کلید واژه: راهبردهای مقابله ای، اولسر پپتیک، شرایط استرس زا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.