تاثیر کاربرد کود هیومیک اسید، محلول پاشی برگی چای کمپوست و ورمی واش بر شاخص های رشد گلرنگ (.Carthamus tinctorius L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کاربرد کود هیومیک اسید، محلول پاشی برگی چای کمپوست و ورمی واش بر شاخص های رشد گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کاربرد کود هیومیک اسید، محلول پاشی برگی چای کمپوست و ورمی واش بر شاخص های رشد گلرنگ (.Carthamus tinctorius L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کاربرد کود هیومیک اسید، محلول پاشی برگی چای کمپوست و ورمی واش بر شاخص های رشد گلرنگ (.Carthamus tinctorius L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کاربرد کود هیومیک اسید، محلول پاشی برگی چای کمپوست و ورمی واش بر شاخص های رشد گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فرآیند و کارکرد گیاهی

تعداد صفحات :۲۰

تجزیه و تحلیل رشد، روش کاربردی و با ارزش در بررسی کمی رشد، نمو و تولید گیاهان زراعی به شمار می رود. به منظور بررسی تاثیر کاربرد کود هیومیک اسید گرانول و محلول پاشی برگی ورمی واش و چای کمپوست بر شاخص های رشد گلرنگ، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان در سال ۱۳۹۲ انجام شد. تیمارها شامل کاربرد خاکی هیومیک اسید (صفر، ۵۰۰، ۱۰۰۰ و ۱۵۰۰ کیلوگرم در هکتار) به عنوان عامل اول و محلول پاشی (آب مقطر به عنوان شاهد، ورمی واش ۱:۱۰، ورمی واش ۱:۲۰ و چای کمپوست) به عنوان عامل دوم بود. بیش ترین میزان شاخص سطح برگ (۱.۹۶)، سرعت رشد محصول (۲۶.۸۵ گرم بر متر مربع بر روز)، وزن خشک کل (۱۲۳۲ گرم بر متر مربع)، سرعت جذب خالص (۱۲.۹۴ گرم بر متر مربع برگ بر روز) و سرعت رشد نسبی (۰.۱۳ گرم بر گرم بر روز) از تیمار ۱۵۰۰ کیلوگرم در هکتار هیومیک اسید و کم ترین میزان این صفات به ترتیب (۱.۲۹، ۱۵.۸۱ گرم بر متر مربع بر روز، ۶۷۱ گرم بر متر مربع، ۸.۹۸ گرم بر متر مربع برگ بر روز و ۰.۱۰۸ گرم بر گرم بر روز) از تیمار شاهد به دست آمد. هم چنین در بین تیمارهای محلول پاشی، محلول پاشی چای کمپوست باعث افزایش شاخص سطح برگ، سرعت رشد محصول، ماده خشک کل، سرعت فتوسنتز خالص و سرعت رشد نسبی شد. در مجموع کاربرد کود زیستی هیومیک اسید به میزان ۱۵۰۰ کیلوگرم در هکتار و محلول پاشی چای کمپوست مناسب ترین تیمار برای افزایش شاخص های رشد و عملکرد گیاه گلرنگ در راستای نیل به کشاورزی پایدار بود.

کلید واژه: سطح برگ، شاخص های فیزیولوژیک رشد، عملکرد دانه، ماده خشک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.