اثرات ترکیب دگرآسیب کومارین بر برخی شاخص های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه کاهو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات ترکیب دگرآسیب کومارین بر برخی شاخص های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه کاهو دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات ترکیب دگرآسیب کومارین بر برخی شاخص های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه کاهو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات ترکیب دگرآسیب کومارین بر برخی شاخص های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه کاهو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات ترکیب دگرآسیب کومارین بر برخی شاخص های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه کاهو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فرآیند و کارکرد گیاهی

تعداد صفحات :۱۳

ترکیبات کومارینی گروهی از متابولیت های ثانویه گیاهان از گروه فنیل پروپانوئیدها بوده و عمدتا در تیره چتریان یافت می شوند. کومارین ساده ترین ترکیب در این خانواده بشمار می رود. در این پژوهش اثر دگر آسیبی کومارین بر روی گیاه مدل کاهو (Lactuca sativacv.siahoo) بررسی گردید. ابتدا تاثیر غلظت های مختلف این ماده (یک میکروگرم تا یک میلی گرم بر میلی لیتر) بربرخی پارامترهای رشد از جمله جوانه زنی دانه، رشد ریشه چه و ساقه چه بررسی شد تا غلظت بهینه برای تداوم آزمایشها تعیین گردد. در مرحله بعد بذر های کاهو در گلدان های حاوی پیت کشت داده شده و با محلول غذایی هوگلند واجد کومارین (غلظت های۲ و ۱۰ میکرو گرم بر میلی لیتر) آبیاری شده و بعد از رشد گیاه تاثیر تیمارهای مذکور بر روی جنبه های فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و مولکولی گیاه مورد بررسی قرار گرفت.نتایج نشان داد جوانه زنی بذور کاهو تحت تاثیر کومارین کاهش داشته و این کاهش کاملا وابسته به غلظت می باشد. در غلظت یک میلی گرم بر میلی لیتر، جوانه زنی کاملا مهار می گردد. همچنین رشد ریشه چه و ساقه چه تحت تاثیر کومارین کاهش داشته، وزن تر و خشک اندام هوایی و ریشه گیاه و همچنین مقدار کلروفیل نسبی اندام هوایی نیز کاهش معنی دار یافته ولی تغییر معنا داری در فلروسانس کلروفیل صورت نگرفته است. فعالیت ویژه آنزیم های کاتالاز، پروتئاز و پلی فنل اکسیداز افزایش ولی فعالیت ویژه آنزیم آسکوربات پراکسیداز کاهش یافته است.غلظت پروتئین کل در اثر تیمار کومارین کاهش یافته و تغییرات قابل توجهی در الگوی الکتروفورز پروتئین های اندام هوایی بصورت حذف بعضی از باندها و همچنین کم رنگ شدن بعضی از باند ها دیگر دیده می شود. به عنوان نتیجه گیری کلی میتوان گفت، ترکیب دگرآسیب کومارین از جنبه های مختلف فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه کاهو را تحت تاثیر قرار داده و نحوه پاسخ گیاه به این نوع تنش که تنش دگرآسیبی است تا حدی شبه به تنش های غیر زیستی مثل خشکی و شوری است.

کلید واژه: کومارین، دگر آسیبی، الکتروفورز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.