اثر متقابل امواج فراصوت بر رشد و تولید متابولیت در سلولهای Dunaliella salina


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر متقابل امواج فراصوت بر رشد و تولید متابولیت در سلولهای Dunaliella salina دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر متقابل امواج فراصوت بر رشد و تولید متابولیت در سلولهای Dunaliella salina  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر متقابل امواج فراصوت بر رشد و تولید متابولیت در سلولهای Dunaliella salina،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر متقابل امواج فراصوت بر رشد و تولید متابولیت در سلولهای Dunaliella salina :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فرآیند و کارکرد گیاهی

تعداد صفحات :۲۴

دست ورزی کشت های سلولی با الیسیتورها یکی از روش های مهم جهت القای متابولیت های ارزشمند در بیوتکنولوژی گیاهی است. بدین منظور در این مطالعه اثر امواج فراصوت و تنش شوری بر رشد، تولید متابولیت های اولیه و ثانوی در کشت سلولی ریزجلبک Dunaliella salina مورد بررسی قرار گرفت. کشت های سلولی تحت اثر تیمارهای شوری با غلظت های ۲ و ۳ مولار کلرید سدیم و امواج فراصوت (۴۰ کیلو هرتز) به مدت زمان ۲.۵، ۵ و۱۰ دقیقه و در قالب طرح کاملا تصادفی و با سه تکرار قرار گرفت. شاخص های مورد اندازه گیری عبارت بودند از: رشد سلولی، محتوای پروتئین کل، رنگیزه های فتوسنتزی (کلروفیل a و b، کلروفیل کل و کاروتنوئیدها)، پتانسیل آنتی اکسیدانی، میزان پراکسیداسیون لیپیدهای غشایی، مقدار ترکیبات فنلی، فلاونوئیدها، آنتوسیانین ها، قندهای محلول، بتاکاروتن و گلیسرول. نتایج نشان داد که با افزایش مدت زمان تابش امواج فراصوت و غلظت شوری تعداد سلول ها، مقدار رنگیزه های فتوسنتزی کاهش یافت. در مقابل پروتئین کل، پتانسیل آنتی اکسیدانی، میزان پراکسیداسیون لیپیدهای غشایی، مقدار ترکیبات فنلی، فلاونوئیدها، آنتوسیانین ها، بتاکاروتن و گلیسرول افزایش یافت. بیشترین میزان بتاکاروتن و گلیسرول در شوری ۳ مولار و ۱۰ دقیقه تابش امواج فراصوت به ترتیب ۱۴.۸ و ۱۶.۰۸ میلی گرم در لیتر اندازه گیری شد. به نظر می رسد امواج فراصوت با تقویت اثر شوری پاسخ های دفاعی و متابولیت های ثانویه را القا نمود و باعث افزایش مقدار بتاکاروتن و گلیسرول در سلول ها گردید.

کلید واژه: امواج فراصوت، بتا، کاروتن، Dunaliella salina، شوری، کشت سلولی، گلیسرول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.