رتبه بندی و خوشه بندی استان های کشور بر اساس شاخص های زیج حیاتی مناطق روستایی با استفاده از روش های چندمتغیره آماری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رتبه بندی و خوشه بندی استان های کشور بر اساس شاخص های زیج حیاتی مناطق روستایی با استفاده از روش های چندمتغیره آماری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رتبه بندی و خوشه بندی استان های کشور بر اساس شاخص های زیج حیاتی مناطق روستایی با استفاده از روش های چندمتغیره آماری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رتبه بندی و خوشه بندی استان های کشور بر اساس شاخص های زیج حیاتی مناطق روستایی با استفاده از روش های چندمتغیره آماری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رتبه بندی و خوشه بندی استان های کشور بر اساس شاخص های زیج حیاتی مناطق روستایی با استفاده از روش های چندمتغیره آماری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کومش

تعداد صفحات :۱۴

سابقه و هدف: آگاهی از وضعیت جامعه در ابعاد مختلف یکی از ضروریات برنامه ریزی است. ارزیابی و تعیین اولویت به مسئولین اجرایی کمک می کند تا نیازهای ضروری را سریع تر برآورد نمایند. با توجه به این که رتبه بندی و خوشه بندی استان ها با استفاده از متغیرهای مربوط به شاخص های سلامت زیج حیاتی مناطق روستایی انجام نشده است لذا هدف این مطالعه رتبه بندی و خوشه بندی استان ها بر اساس این شاخص ها است.مواد و روش ها: در این پژوهش ابتدا رتبه بندی استان های کشور بر اساس مجموعه ای از شاخص های زیج حیاتی مناطق روستایی که توسط وزارت بهداشت منتشر شده انجام شد. از روش های چندمتغیره تحلیل مولفه های اصلی و تحلیل عاملی برای رتبه بندی استان ها و برای تعیین استان های همگن از روش تحلیل خوشه ای استفاده شده است. تحلیل داده ها با نرم افزار SPSS16 و R3.1.1 انجام شد.یافته ها: ۳ عامل استخراجی شاخص مرگ و میر، شاخص باروری و جمعیتی و شاخص عمل کردی بیش از ۸۶ درصد تغییرات موجود در داده ها را بیان می کرد. نتایج رتبه بندی بر اساس عامل اول نشان داد که استان های خراسان جنوبی، خراسان شمالی و کردستان دارای وضعیت نامطلوب و مازندران و تهران درای مطلوب ترین استان ها بر اساس این شاخص بودند. نتایج تحلیل خوشه ای نیز استان های مشابه از نظر شاخص های بهداشتی و اجتماعی را در یک گروه قرار داد.نتیجه گیری: همان طور که نتایج این مطالعه نشان داد استان هایی که دارای وضعیت اقتصادی- اجتماعی مطلوب بودند عمدتا استان های نزدیک به پایتخت و هم چنین دارای تبادلات فرهنگی و اجتماعی به لحاظ دارا بودن مکان های توریستی و گردشگری می باشند. لذا توسعه اقتصادی عادلانه تر و توجه به سایر مناطق دارای شرایط نامطلوب می تواند باعث رشد و توسعه شاخص های بهداشتی در کشور شود.

کلید واژه: تحلیل خوشه ای، تحلیل عاملی آماری، آمار حیاتی، جمعیت روستایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.