جداسازی و شناسایی قارچ های همراه بذر درختان توس (Betula pendula، Betula litwinowii) در جنگل های شمال کشور (مقاله کوتاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی و شناسایی قارچ های همراه بذر درختان توس (Betula pendula، Betula litwinowii) در جنگل های شمال کشور (مقاله کوتاه) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی و شناسایی قارچ های همراه بذر درختان توس (Betula pendula، Betula litwinowii) در جنگل های شمال کشور (مقاله کوتاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی و شناسایی قارچ های همراه بذر درختان توس (Betula pendula، Betula litwinowii) در جنگل های شمال کشور (مقاله کوتاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی و شناسایی قارچ های همراه بذر درختان توس (Betula pendula، Betula litwinowii) در جنگل های شمال کشور (مقاله کوتاه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات حمایت و حفاظت جنگلها و مراتع ایران

تعداد صفحات :۵

توس (Birch) از درختان مهم جنگل های شمال کشور است که در معرض انقراض قرار دارد. زادآوری طبیعی این گونه با ارزش، به دلیل وجود عوامل محدود کننده ازجمله آفات و عوامل بیماری زا، به ویژه قارچ ها، با مشکلات فراوانی مواجه است. به منظور جداسازی و شناسایی قارچ های همراه بذر توس، بذرهای گونه pendula Betula از جنگل های سیامرزکوه استان گلستان و بذرهای گونه Betula litwinowii از سنگده استان مازندران به طور تصادفی از تعدادی پایه های مادری جمع آوری شد و بعد با الکل ۷۰ درصد و هیپوکلریت سدیم ۱ درصد ضدعفونی گردید. تعداد ۱۰ بذر در۵ تکرار روی محیط غذایی سیب زمینی – دکستروز – آگار کشت گردید. با استفاده از خالص سازی و خصوصیات اسپور، اندازه و رنگ آنها، قارچ های Fusarium oxysporum، Alternaria alternata، Trichothecium roseumm، Amblyosporium echynolatum، Penicillum implicatum و Trichodema harzianum جداسازی و شناسایی شدند. قارچ های T. harzianum، P. implicatum، F. oxysperum و A. alternata به ترتیب با ۳۴.۵، ۲۷.۸، ۵ و ۲۴.۶۴ درصد در سطح خارجی بذرها و قارچ T. roseumm و A. echnolatum به ترتیب با ۲۰.۱۵ و ۲ درصد فراوانی بعد از جوانه زنی بذرها مشاهده شدند.نتایج پژوهش نشان داد که بذرهای توس علاوه بر آلودگی سطح بذرها، آلودگی درون بذری هم دارند. این اولین گزارش از قارچ های همراه بذر توس در ایران می باشد.

کلید واژه: Fusarium ،Alternaria ،Trichothecium ،Amblyosporium ،Penicillum ،Trichodema

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.