ارزیابی و تاثیر مولفه های سرمایه اجتماعی بر توانمندسازی زنان روستایی (مطالعه موردی: دهستان شیان، شهرستان اسلام آباد غرب مشخصات)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی و تاثیر مولفه های سرمایه اجتماعی بر توانمندسازی زنان روستایی (مطالعه موردی: دهستان شیان، شهرستان اسلام آباد غرب مشخصات) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی و تاثیر مولفه های سرمایه اجتماعی بر توانمندسازی زنان روستایی (مطالعه موردی: دهستان شیان، شهرستان اسلام آباد غرب مشخصات)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی و تاثیر مولفه های سرمایه اجتماعی بر توانمندسازی زنان روستایی (مطالعه موردی: دهستان شیان، شهرستان اسلام آباد غرب مشخصات)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی و تاثیر مولفه های سرمایه اجتماعی بر توانمندسازی زنان روستایی (مطالعه موردی: دهستان شیان، شهرستان اسلام آباد غرب مشخصات) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زن و جامعه (جامعه شناسی زنان)

تعداد صفحات :۲۶

سرمایه اجتماعی یکی از مهم ترین مفاهیم در حوزه علوم اجتماعی است که در علوم دیگر نیز کاربردی گسترده دارد و دارای ارتباط تنگاتنگی با توانمندسازی زنان است. این پژوهش با هدف بررسی تاثیر مولفه های سرمایه اجتماعی بر توانمندسازی زنان روستایی انجام شده است. این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و بر اساس ماهیت توصیفی – تحلیلی است. گردآوری داده ها به دو روش کتابخانه ای و میدانی (پرسش نامه و مصاحبه) بوده است. روایی صوری پرسش نامه به وسیله پانل کارشناسان مورد تایید قرار گرفت. جهت تعیین پایایی، تعداد ۳۵ پرسش نامه در منطقه توزیع شد که مقدار آن برای کل بخش ها بر اساس آلفای کرونباخ ۰.۷۴ برآورد شد. جامعه آماری پژوهش زنان ۱۳ روستای دهستان شیان با جمعیت ۳۳۲۹ نفر است. حجم نمونه بر اساس فرمول کوکران ۳۵۵ نفر برآورد شد که پراکندگی تعداد نمونه ها در روستاها به صورت طبقه ای و به نسبت جمعیت آن ها بوده است. نتایج بدست آمده از ضریب همبستگی پیرسون نشان دهنده این است که بین سرمایه اجتماعی و توانمندسازی زنان رابطه مثبت و معنی دار وجود دارد. نتایج رگرسیون چند متغیره نیز نشان داد مولفه های اعتماد، مشارکت و انسجام ۰.۴۲ از تغییرات توانمندسازی زنان را تبیین می کند. بر اساس آزمون فریدمن نیز مولفه خودتعیینی از بین مولفه های توانمندسازی دارای رتبه بالاتری است.

کلید واژه: سرمایه اجتماعی، توانمندسازی زنان، توسعه روستایی، توسعه اجتماعی، شهرستان اسلام آباد غرب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.