سنگ شناسی، ژئوشیمی و جایگاه تکتونیکی سنگ های آتشفشانی و توده های نفوذی ترسیری شمال شهر فیروزه (شمال شرقی ایران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنگ شناسی، ژئوشیمی و جایگاه تکتونیکی سنگ های آتشفشانی و توده های نفوذی ترسیری شمال شهر فیروزه (شمال شرقی ایران) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنگ شناسی، ژئوشیمی و جایگاه تکتونیکی سنگ های آتشفشانی و توده های نفوذی ترسیری شمال شهر فیروزه (شمال شرقی ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنگ شناسی، ژئوشیمی و جایگاه تکتونیکی سنگ های آتشفشانی و توده های نفوذی ترسیری شمال شهر فیروزه (شمال شرقی ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنگ شناسی، ژئوشیمی و جایگاه تکتونیکی سنگ های آتشفشانی و توده های نفوذی ترسیری شمال شهر فیروزه (شمال شرقی ایران) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پترولوژی

تعداد صفحات :۲۵

منطقه مورد مطالعه در فاصله ۱۵ کیلومتری شمال شهر فیروزه در استان خراسان رضوی قرار دارد و در جنوب شرقی کمان ماگمایی ترسیری قوچان – سبزوار قرار دارد. زمین شناسی منطقه دربردارنده گدازه هایی با ترکیب داسیت است که توده های عمیق و نیمه عمیق به صورت استوک هورنبلند گرانودیوریت پورفیری و دایک گرانودیوریتی الیگوسن در آن نفوذ کرده اند. سنگ های آذرین با واحدهای رسوبی جوان تر پوشیده شده اند. بافت واحد داسیتی، پورفیری تا گلومروپورفیری، بیش تر با زمینه جریانی است و کانی های کوارتز، پلاژیوکلاز، آلکالی فلدسپار و هورنبلند مهم ترین سازنده های آن هستند. توده هورنبلند گرانودیوریت پورفیری، بافت پورفیری تا گلومروپورفیری دارد و کانی های کوارتز، پلاژیوکلاز، آلکالی فلدسپار و هورنبلند را دربرمی گیرد، در حالی که توده گرانودیوریت، بافت گرانولار دارد و بدون هورنبلند است. بر اساس مطالعات ژئوشیمیایی، واحد آتشفشانی و توده های نفوذی اسیدی از نوع متاآلومینوس و پتاسیم متوسط هستند و به گرانیتوییدهای نوع I متعلق هستند. غنی شدگی عناصر LREE نسبت به HREE و عناصر LILE نسبت به HFSE تشکیل ماگما را در پهنه فرورانش تایید می کند. مذاب آنها از ذوب بخشی آمفیبولیت گارنت دار (بین ۱۰ تا ۲۵ درصد) تشکیل شده است. مقادیر اکسیدهای اصلی، غنی شدگی عناصر LREE، ناهنجاری عمدتا مثبت Eu، مقدار بالای Sr (بیش از ۴۹۹ گرم در تن) و مقدار کم Y (کم تر از ۱۳ گرم در تن) و Yb (کم تر از ۱.۴ گرم در تن) نشان می دهد که ماگمای این توده ها ماهیت ماگماهای آداکیتی پر سیلیس را دارند. سنگ های نفوذی و آتشفشانی شمال شهر فیروزه احتمالا از ذوب بخشی ورقه اقیانوسی فرورانده شده جوان و داغ نئوتتیس سبزوار و گوه گوشته ای روی آن در حاشیه قاره توران تشکیل شده اند.

کلید واژه: ژئوشیمی، گرانیتویید نوع I، شهر فیروزه، کمان ماگمایی قوچان ، سبزوار، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.