تغییرات بیان ژنی برخی پروتئین های متابولیکی فعال در اپیتلیوم شکمبه بره های پرواری تغذیه شده با روغن و موننسین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات بیان ژنی برخی پروتئین های متابولیکی فعال در اپیتلیوم شکمبه بره های پرواری تغذیه شده با روغن و موننسین دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات بیان ژنی برخی پروتئین های متابولیکی فعال در اپیتلیوم شکمبه بره های پرواری تغذیه شده با روغن و موننسین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات بیان ژنی برخی پروتئین های متابولیکی فعال در اپیتلیوم شکمبه بره های پرواری تغذیه شده با روغن و موننسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات بیان ژنی برخی پروتئین های متابولیکی فعال در اپیتلیوم شکمبه بره های پرواری تغذیه شده با روغن و موننسین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۹

زمینه مطالعه: نشخوارکنندگان تغذیه شده با جیره های غلاتی در معرض بروز ناهنجاری های گوارشی از جمله اسیدوز هستند که می تواند آثار زیان بار اقتصادی بالایی داشته باشد.هدف: در این پژوهش، اثر افزودن موننسین و مخلوط روغن های گیاهی و دریایی به جیره های غنی از غلات روی بیان ژنی آنزیم های درگیر در مسیرهای متابولیک تکثیر سلولی و کارکرد سلول های اپیتلیالی شکمبه مورد بررسی قرار گرفت.روش کار: ۲۲ راس بره نر افشاری با میانگین وزنی (۴۵±۸ kg) در قالب طرح کاملا تصادفی با جیره غلاتی حاوی %۸۰ کنسانتره و %۲۰ علوفه به مدت ۲۱ روز عادت دهی شدند. بعد از دوره عادت پذیری بره ها به ۳ گروه تقسیم بندی شدند که به مدت ۸ هفته جیره های آزمایشی شامل: (۱ جیره غلاتی بدون مواد افزودنی، (۲ جیره غلاتی و ۳۰ mg موننسین برای هر بره در روز و (۳ جیره غلاتی و مخلوط روغن های غیر اشباع (۴۰ g روغن ماهی و ۶۰ g روغن آفتابگردان) برای هر بره در روز دریافت کردند. در پایان دوره پرواربندی تمام بره ها کشتار شده و نمونه های اپیتلیوم از قسمت شکمی شکمبه برای سنجش تغییرات در بیان mRNA ژنی گرفته و بررسی بیان ژنهای MCT1، MCT4، HMGCS1 و HMGCS2 توسط Real Time PCR؛ انجام شد.نتایج: بیان mRNA ژن های درگیر در سنتز پروتئین های ناقل اسیدهای چرب فرار (MCT1 و MCT4) در بافت اپیتلیوم بره های تغذیه شده با جیره غلاتی و موننسین در مقایسه با شاهد تنظیم افزایشی داشت و در بره های تغذیه شده با جیره غلاتی و روغن در مقایسه با شاهد تنظیم کاهشی داشت (P<0.001). اضافه کردن روغن و موننسین به جیره غلاتی به ترتیب سبب افزایش و کاهش بیان mRNA ایزوفرم سیتوزولی آنزیم هیدروکسی متیل گلوتاریل کوآنزیم آسنتاز (HMGCS1) شد (P<0.001). بیان mRNA ایزوفرم میتوکندریایی این آنزیم (HMGCS2) در بافت اپیتلیوم شکمبه بره های تغذیه شده با جیره های مکمل شده با روغن و موننسین نسبت به شاهد به ترتیب بدون تغییر و افزایش نشان داد (P<0.001).نتیجه گیری نهایی: نتایج این پژوهش نشان داد افزودن موننسین و روغن به عنوان ابزاری تغذیه ای برای کاهش اسیدوز سبب تغییر در بیان mRNA پروتئین های انتقال دهنده اسیدهای چرب فرار و آنزیم های محدود کننده در سنتز کلسترول و اجسام کتونی در اپیتلیوم شکمبه شد.

کلید واژه: اسیدوز، بیان ژن، موننسین، اپیتلیال شکمبه، روغن غیر اشباع

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.