بررسی اثرات ضد دیابتی، ضد آترواسکلروزی و آنتی اکسیدانی عصاره ترکیبی لیموترش و سیر در موش صحرایی دیابتی تغذیه شده با رژیم غذایی پرکلسترول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ضد دیابتی، ضد آترواسکلروزی و آنتی اکسیدانی عصاره ترکیبی لیموترش و سیر در موش صحرایی دیابتی تغذیه شده با رژیم غذایی پرکلسترول دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ضد دیابتی، ضد آترواسکلروزی و آنتی اکسیدانی عصاره ترکیبی لیموترش و سیر در موش صحرایی دیابتی تغذیه شده با رژیم غذایی پرکلسترول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضد دیابتی، ضد آترواسکلروزی و آنتی اکسیدانی عصاره ترکیبی لیموترش و سیر در موش صحرایی دیابتی تغذیه شده با رژیم غذایی پرکلسترول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ضد دیابتی، ضد آترواسکلروزی و آنتی اکسیدانی عصاره ترکیبی لیموترش و سیر در موش صحرایی دیابتی تغذیه شده با رژیم غذایی پرکلسترول :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۱۸

زمینه و هدف: مطالعات گذشته اثرات کاهندگی عصاره لیموترش و سیر را به طور جداگانه بر سطح گلوکز و کلسترول خون نشان داده اند. در مطالعه حاضر اثرات ضددیابتی، ضدآترواسکلروزی و آنتی اکسیدانی عصاره ترکیبی لیموترش و سیر در موش های صحرایی دیابتی تغذیه شده با رژیم غذایی پرکلسترول مورد بررسی قرار گرفت.روش بررسی: مطالعه در پنج گروه موش صحرایی نر ویستار (n=40) انجام گرفت: کنترل، دیابتی، دیابتی و پرکلسترول، دیابتی و عصاره، دیابتی و پرکلسترول و عصاره دیابت با تزریق داخل وریدی استرپتوزوتوسین (۳۷ میلی گرم بر کیلوگرم) القا شد. رژیم غذایی پرکلسترول با افزودن ۴ درصد کلسترول و ۱ درصد اسیدکولیک به غذای استاندارد تهیه شد. گروه های درمان، عصاره ترکیبی (۱ میلی لیتر، دو بار در روز) به مدت ۶۰ روز از راه دهان دریافت کردند. در پایان، میزان مالون دی آلدئید (MDA) قلب و تغییرات آسیب شناختی شریان آئورت اندازه گیری شد.یافته ها: گلوکز خون به طور معنی داری در گروه های دیابتی (>200 میلی گرم بر دسی لیتر) و کلسترول خون در موش های دیابتی و پرکلسترول به طور معنی داری افزایش یافت (۱۸۷±۱۵ میلی گرم بر دسی لیتر). عصاره ترکیبی به طور معنی داری گلوکز خون گروه دیابتی و عصاره را (۱۴۷±۷ میلی گرم بر دسی لیتر) در مقایسه با گروه دیابتی کاهش داد (P<0.05). این عصاره همچنین به طور معنی داری کلسترول خون گروه دیابتی و پرکلسترول و عصاره را (۱۰۲±۱۰ میلی گرم بر دسی لیتر) در مقایسه با گروه دیابتی و پرکلسترول کاهش داد (P<0.05). مقدار MDA قلب در گروه های دیابتی و دیابتی و پرکلسترول بالا بود و عصاره ترکیبی سطح MDA هر دو گروه درمان شده را کاهش داد. نهایتا، آسیب به دیواره شریان آئورت و ضایعه آترواسکلروز تنها در گروه دیابتی و پرکلسترول مشاهده گردید.نتیجه گیری: بر اساس یافته های ما، عصاره ترکیبی لیموترش و سیر قادر بود از تشکیل آترواسکلروز و آسیب شریان آئورت از طریق کاهش استرس اکسیداتیو، گلوکز و کلسترول خون در موش های صحرایی دیابتی تغذیه شده با رژیم غذایی پرکلسترول جلوگیری نماید.

کلید واژه: کلسترول بالا، آترواسکلروز، لیمو، سیر، دیابت شیرین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.