اثر سیلیسیم بر افزایش مقاومت به تنش اکسیداتیو ناشی از سفیدک سطحی در کدوی پوست کاغذی (Cucurbita pepo var. styriaca)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سیلیسیم بر افزایش مقاومت به تنش اکسیداتیو ناشی از سفیدک سطحی در کدوی پوست کاغذی (Cucurbita pepo var. styriaca) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سیلیسیم بر افزایش مقاومت به تنش اکسیداتیو ناشی از سفیدک سطحی در کدوی پوست کاغذی (Cucurbita pepo var. styriaca)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سیلیسیم بر افزایش مقاومت به تنش اکسیداتیو ناشی از سفیدک سطحی در کدوی پوست کاغذی (Cucurbita pepo var. styriaca)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سیلیسیم بر افزایش مقاومت به تنش اکسیداتیو ناشی از سفیدک سطحی در کدوی پوست کاغذی (Cucurbita pepo var. styriaca) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون کشت های گلخانه ای

تعداد صفحات :۱۲

عنصر سیلیسیم می تواند برخی گیاهان را در مقابل تنش های زیستی و غیر زیستی حمایت کند. در این پژوهش، اثر سه سطح سیلیسیم (صفر، ۰.۸۵ و ۱.۷ میلی مولار) بر رشد، پراکسیداسیون لیپیدها، فعالیت لیپوکسی ژناز، پرولین، تجمعپراکسید هیدروژن و فعالیت آنتی اکسیدان های غیر آنزیمی و آنزیمی (کاتالاز و آسکوربات پراکسیداز) تحت بیماری سفیدک سطحی ناشی از Sphaerotheca fuliginea در گیاه کدوی پوست کاغذی (Cucurbita pepo، var. styriaca) در شرایط هیدروپونیک مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که اثر سیلیسیم بر کاهش بیماری سفیدک سطحی معنی دار بوده و کاربرد محلول ۱.۷ میلی مولار این عنصر، بیماری را تا ۳۵ % کاهش داد. افزایش غلظت سیلیسیم در محلول های غذایی منجر به افزایش این عنصر در ریشه و شاخساره کدوی پوست کاغذی شد. غلظت پراکسید هیدروژن، پراکسیداسیون لیپیدها و فعالیت آنزیم لیپوکسی ژناز در حضور بیماری افزایش یافت. ولی با کاربرد سیلیسیم، این شاخص ها در گیاه کاهش نشان دادند. کاربرد سیلیسیم، فعالیت آنتی اکسیدان های آنزیمی و غیر آنزیمی را به طور معنی داری (P£۰.۰۵) افزایش داد. بر اساس نتایج این پژوهش، به نظر می رسد که غلظت ۱.۷ میلی مولار سیلیسیم در التیام آثار تنش ناشی از بیماری، موثرتر از دو تیمار دیگر بوده است، که این امر را می توان به اثر این عنصر بر کاهش اکسیداسیون لیپیدهای غشا نسبت داد.

کلید واژه: تنش های زیستی، فعالیت آنتی اکسیدان ها، غشای سلولی، پراکسیداسیون لیپیدها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.