ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط خلر و جو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط خلر و جو دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط خلر و جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط خلر و جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط خلر و جو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۰

به منظور بررسی تاثیر نسبت های اختلاط خلر (Lathyrus sativa) و جو (Hordeum vulgare) در تولید علوفه تر و تعیین کیفیت علوفه یک آزمایش مزرعه ای در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه بیرجند در سال زراعی ۱۳۸۸ – ۱۳۸۹ انجام شد. برای این منظور از طرح آماری فاکتوریل بصورت بلوک های کامل تصادفی با ۱۵ تیمار و سه تکرار استفاده شد. تیمارها شامل ۳ تراکم کم (۳۰۰ بوته در متر مربع برای جو و ۵۰ بوته در متر مربع برای خلر)، متوسط (۴۰۰ بوته در متر مربع برای جو و ۶۵ بوته در متر مربع برای خلر) و زیاد (۵۰۰ بوته در متر مربع برای جو و ۸۰ بوته در متر مربع برای خلر) و ۵ نسبت اختلاط (۲۵:۷۵، ۵۰:۵۰، ۷۵:۲۵، ۱۰۰:۰، ۰:۱۰۰ جو و خلر) بودند. پس از برداشت علوفه تر، عملکرد کمی و کیفی علوفه خلر و جو در کشت خالص و مخلوط مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد، سطوح مختلف تراکم بوته بر صفات ارزیابی شده به غیر از عملکرد علوفه خشک مخلوط، درصد خاکستر و N بر سایر صفات تاثیر معنی داری نداشت ولی عملکرد کمی و کیفی علوفه خلر و جو تحت تاثیر تیمار نسبت های مختلف اختلاط قرار گرفتند. از نظر عملکرد علوفه تر کشت خالص خلر با ۲۲۲۲۲ کیلوگرم در هکتار و در میان تیمارهای مخلوط نسبت اختلاط ۲۵:۷۵ (خلر: جو) با تولید ۲۲۰۸۸ کیلو گرم در هکتار بیشترین عملکرد را به خود اختصاص دادند. بررسی LER کشت مخلوط علوفه نشان داد که نسبت اختلاط ۵۰:۵۰ در تراکم متوسط با نسبت برابری زمین (LER=1.32) بالاتر از سایر نسبت های کاشت قرار گرفت. همچنین در بررسی کیفیت علوفه کلیه صفات کیفی به غیر از درصد چربی خام علوفه تحت تاثیر تیمار نسبت های اختلاط در کشت مخلوط قرار گرفته و معنی دار شدند. بیشترین عملکرد پروتئین از نسبت اختلاط ۵۰:۵۰ (خلر: جو) بدست آمد و از طرفی با افزایش خلر به سیستم کشت جو، همواره درصد خاکستر و NDF بهبود یافت.

کلید واژه: کشت مخلوط، خلر، جو، عملکرد علوفه تر، کیفیت علوفه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.