تاثیر آللوپاتی عصاره اندام های تازه و خشک خردل وحشی (Sinapis arvensis) و کنگروحشی (Cirsium arvense) بر جوانه زنی و جذب عناصر غذایی کلزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر آللوپاتی عصاره اندام های تازه و خشک خردل وحشی (Sinapis arvensis) و کنگروحشی (Cirsium arvense) بر جوانه زنی و جذب عناصر غذایی کلزا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر آللوپاتی عصاره اندام های تازه و خشک خردل وحشی (Sinapis arvensis) و کنگروحشی (Cirsium arvense) بر جوانه زنی و جذب عناصر غذایی کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر آللوپاتی عصاره اندام های تازه و خشک خردل وحشی (Sinapis arvensis) و کنگروحشی (Cirsium arvense) بر جوانه زنی و جذب عناصر غذایی کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر آللوپاتی عصاره اندام های تازه و خشک خردل وحشی (Sinapis arvensis) و کنگروحشی (Cirsium arvense) بر جوانه زنی و جذب عناصر غذایی کلزا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۹

پدیده آللوپاتی از جمله روش های مداخله عل فهای هرز با گیاهان زراعی است که می تواند به شناخت اثرات متقابل گیاه زراعی/ علف هرز کمک نماید. به منظور بررسی اثرات آللوپاتی خردل وحشی و کنگر وحشی برجوان هزنی و جذب عناصر غذایی کلزا آزمایشی در سال زراعی ۱۳۸۶ در گلخانه دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی انجام شد. تیمارهای آزمایش غلظت های مختلف (۰، ۲.۵، ۵، ۱۰، ۲۰ و ۴۰ درصد) عصاره اندام های تازه و خشک دو گونه علف هرز خرد لوحشی و کنگر وحشی بودند که بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. نتایج این آزمایش نشان داد که عصاره آبی اندا مهای تازه و خشک خرد لوحشی و کنگروحشی جوان هزنی کلزا را ۱.۵ تا ۲.۵ برابر کاهش دادند. عصاره ی اندام های تازه و خشک دو گونه علف هرز وزن خشک اندام های هوایی کلزا را نیز کاهش دادند. جذب فسفر و نیتروژن در کلزا تحت تاثیر عصار هی آبی اندام های تازه هر دو گونه علف هرز کاهش یافت. در حالی که، عصاره آبی اندام های خشک خرد لوحشی غلظت فسفر کلزا را بیش از ۴ برابر افزایش داد. همچنین با افزایش غلظ تهای عصاره اندام های تازه و خشک دو علف هرز غلظت پتاسیم کلزا به شدت افزایش یافت. نتایج آزمایش نشان م یدهد که عل فهای هرز علاوه بر رقابت، از طریق ترشح و یا رهاسازی مواد شیمیایی نیز م یتوانند تاثیربازدارندگی بر رشد و نمو و فرآیندهای فیزیولوژیکی گیاه زراعی داشته باشد.

کلید واژه: آللوپاتی، کلزا، خردل وحشی، کنگر وحشی، جذب عناصر غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.