بررسی فراوانی پلی مورفیسم ژن گیرنده ی آلفا اینترلوکین۷ با روش (HRM) High Resolution Melt در بیماران آتوپیک و افراد سالم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی پلی مورفیسم ژن گیرنده ی آلفا اینترلوکین۷ با روش (HRM) High Resolution Melt در بیماران آتوپیک و افراد سالم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی پلی مورفیسم ژن گیرنده ی آلفا اینترلوکین۷ با روش (HRM) High Resolution Melt در بیماران آتوپیک و افراد سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی پلی مورفیسم ژن گیرنده ی آلفا اینترلوکین۷ با روش (HRM) High Resolution Melt در بیماران آتوپیک و افراد سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی پلی مورفیسم ژن گیرنده ی آلفا اینترلوکین۷ با روش (HRM) High Resolution Melt در بیماران آتوپیک و افراد سالم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۸

مقدمه: اصطلاح آتوپی و آتوپیک، مترادف با آلرژی هستند و به افرادی اطلاق می شوند که سابقه ی آلرژی در خود یا افراد خانواده ی آنان وجود دارد. به علاوه، افزایش Immunoglobulin E (IgE) و ائوزینوفیلی دارند و نیز آزمایش های جلدی ایشان در برابر مواد آلرژن اغلب مثبت است که به شکل آلرژی بینی، اگزما، آسم و کهیر بارز می شود. عوامل ژنتیک گسترده ای با شروع بیماری ارتباط دارند که یکی از آن ها پلی مورفیسم ژن اینترلوکین ۷ گیرنده ی آلفا (IL-7Ra) می باشد. در مطالعه ی حاضر، بررسی فراوانی این پلی مورفیسم در دو گروه مورد و شاهد بررسی شد.روش ها: ۱۰۱ بیمار مبتلا به یکی از بیماری های آلرژی در استان اصفهان به عنوان گروه مورد و ۲۰۱ فرد سالم به عنوان گروه شاهد انتخاب شدند. پس از استخراج DNA، پلی مورفیسم C/T با استفاده از تکنیک High resolution melt (HRM) مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: ارتباط معنی داری بین پلی مورفیسم ژن IL-7Ra و بروز بیماری وجود داشت (P=0.001). همچنین، افراد دارای ژنوتایپ TT به میزان حدود ۴ برابر بیشتر از افراد دیگر مستعد ابتلا به بیماری آلرژی بودند (OR=3.128).نتیجه گیری: فراوانی این ژنوتایپ در بیماری های آلرژی در کشورها و جمعیت های مختلف مانند آلمان و هندوستان مطالعه و بررسی شده و رابطه ی معنی داری بین این پلی مورفیسم و بیماری آلرژی گزارش شده است. مطالعات نشان می دهند که Interleukin-7 (IL-7) مهمی در تنظیم عملکرد و بقای ائوزینوفیل ها در بیماری آسم و نیز هومئوستازی سیستم ایمنی ایفا می کند.

کلید واژه: پلی مورفیسم، ژن اینترلوکین ۷ گیرنده ی آلفا (IL-7Ra)، آتوپی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.