بررسی روابط همبستگی بین عملکرد و اجزاء عملکرد کمی و کیفی دانه و علوفه ۲۰ ژنوتیپ برترارزن دم روباهی (Setaria italic)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روابط همبستگی بین عملکرد و اجزاء عملکرد کمی و کیفی دانه و علوفه ۲۰ ژنوتیپ برترارزن دم روباهی (Setaria italic) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روابط همبستگی بین عملکرد و اجزاء عملکرد کمی و کیفی دانه و علوفه ۲۰ ژنوتیپ برترارزن دم روباهی (Setaria italic)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روابط همبستگی بین عملکرد و اجزاء عملکرد کمی و کیفی دانه و علوفه ۲۰ ژنوتیپ برترارزن دم روباهی (Setaria italic)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روابط همبستگی بین عملکرد و اجزاء عملکرد کمی و کیفی دانه و علوفه ۲۰ ژنوتیپ برترارزن دم روباهی (Setaria italic) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۰

این تحقیق به منظور بررسی روابط ه مبستگی بین عملکرد و اجزاء عملکردی و مقایسه میزان عملکرد کمی و کیفی ۲۰ ژنوتیپ ارزن د مروباهی درسال ۱۳۹۱ در شرایط آ بو هوایی کرج انجام گردید. بدین منظور ۱۹ ژنوتیپ برتر ارزن شناسای یشده با همکاری مشترک موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال وبذر و بانک ملی ژن گیاهی ایران و رقم باستان که از ارقام معرفی شده ارزن دم روباهی می باشد به عنوان شاهد انتخاب و آزمایشی برپایه بلو کهای کامل تصادفی با ۲۰ تیمار در سه تکرار به اجرا در آمد. نتایج بدست آمده نشان داد رقم KFM91/17 باعمکلرد علوفه تر ۲۷۴۷۶ کیلو گرم در هکتار و علوفه خشک ۱۴۱۷۶ کیلوگرم در هکتار بالاترین عملکرد را در بین تیمارها دارا بود. رقم۶ / KFM91 با عملکرد بذر ۴۱۲۴ کیلوگرم در هکتار بالاترین میزان عملکرد بذر را دارا بوده است. بین عملکرد علوفه تر و تعداد پنجه ه مبستگی مثبت و معنی دار مشاهده شد. بی شترین درجه حرارت روز رشد (GDD) و بیش ترین تعداد پنجه در بوته را نیز رقم ۱۷/KFM91 دارا بود که از بالاترین عملکرد علوفه تر وخشک نیز برخوردار بود. ضریب ه مبستگی عملکرد علوفه تر با عملکرد علوفه خشک نیز در سطح ۱% معنی دار و مثبت مشاهده شد. ضریب ه مبستگی عملکرد علوفه تر با طول پانیکول نیز در سطح ۵% درصد معنی دار و منفی مشاهده شد. عملکرد بذر و تعداد بذر در خوشه ضریب ه مبستگی در سطح ۱% معنی دار و مثبت را نشان داد. بر اساس نتایج بدست آمده از این پژوهش رقم ۱۷/KFM91 مناسبترین رقم جهت تولید علوفه تر و خشک معرفی می گردد و رقم ۶/KFM91 به عنوان مناسترین رقم جهت تولید دانه معرفی می گردد.

کلید واژه: ارزن دم روباهی، عملکرد کمی، عملکرد کیفی، همبستگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.