بررسی عوامل موثر بر اختلالات عضلانی – اسکلتی، در پرستاران اورژانس بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی قم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل موثر بر اختلالات عضلانی – اسکلتی، در پرستاران اورژانس بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی قم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل موثر بر اختلالات عضلانی – اسکلتی، در پرستاران اورژانس بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی قم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل موثر بر اختلالات عضلانی – اسکلتی، در پرستاران اورژانس بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی قم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل موثر بر اختلالات عضلانی – اسکلتی، در پرستاران اورژانس بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی قم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی قم

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: اختلالات عضلانی – اسکلتی از شایع ترین و پر هزینه ترین صدمات شغلی محسوب می شوند، زیرا هرساله یک سوم صدمات مرتبط با کار را تشکیل می دهند. در این مطالعه عوامل موثر بر اختلالات عضلانی – اسکلتی در پرستاران اورژانس بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی قم بررسی گردید.روش بررسی: این مطالعه به روش توصیفی – مقطعی، بر روی ۱۲۷ نفر از پرستاران بخش اورژانس بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی قم در سال ۱۳۹۳، به روش سرشماری انجام شد. شرکت کنندگان، پرسشنامه اختلالات عضلانی – اسکلتی نوردیک را تکمیل کردند. داده ها با استفاده از آزمون های آماری من ویتنی و کای دو تجزیه و تحلیل شدند. سطح معنی داری، ۰.۰۵ در نظر گرفته شد.یافته ها: در این مطالعه، ۴۶ نفر (۳۶.۲%) از شرکت کنندگان، مرد و مابقی زن بودند. میانگین سنی، ۸.۸۹۲±۳۳.۸۷ سال و میانگین ساعت کاری در هفته، ۱۷.۶۷۵±۵۷.۷۱ بود. شیوع کلی اختلال عضلانی – اسکلتی، ۸۲.۷% گزارش شد که با وزن، تداخل در کار روزانه و درد در شبانه روز، رابطه معنی داری داشت (p<0.05)، ولی با سن، جنس و سابقه کار، ارتباطی نداشت (p>0.05). همچنین تنها ۱۶ نفر در کارگاه های ارگونومی شرکت کرده بودند و ۱۱۸ نفر نیز از خطرات شغلی خودآگاهی داشتند.نتیجه گیری: طبق نتایج این مطالعه و شیوع بالای اختلالات عضلانی – اسکلتی در پرستاران پیشنهاد می شود با توجه به نوع اختلال، تغییر در شیوه عملکرد شغلی و تعدیل ساعت کاری، همچنین برگزاری کارگاه های ارگونومی و اقدامات پیشگیرانه در دستور کار قرار گیرد.

کلید واژه: اختلال عضلانی اسکلتی، پرستاران اورژانس، آسیب های شغلی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.