تاثیر مقدار لیگنین باقیمانده بر رفتار حرارتی و ریخت شناسی چندسازه پلی پروپیلن- خمیر کاغذ کرافت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مقدار لیگنین باقیمانده بر رفتار حرارتی و ریخت شناسی چندسازه پلی پروپیلن- خمیر کاغذ کرافت دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مقدار لیگنین باقیمانده بر رفتار حرارتی و ریخت شناسی چندسازه پلی پروپیلن- خمیر کاغذ کرافت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مقدار لیگنین باقیمانده بر رفتار حرارتی و ریخت شناسی چندسازه پلی پروپیلن- خمیر کاغذ کرافت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مقدار لیگنین باقیمانده بر رفتار حرارتی و ریخت شناسی چندسازه پلی پروپیلن- خمیر کاغذ کرافت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فناوری چوب و جنگل (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۸

سابقه و هدف: به طور کلی تخریب گرمایی به عنوان محدودیت اصلی استفاده از الیاف طبیعی در تقویت ماده زمینه پلیمری محسوب می شود. الیاف طبیعی اساسا از ترکیباتی نظیر سلولز، همی سلولز و لیگنین تشکیل شده اند که هر یک دارای رفتار گرمایی متفاوتی می باشند. در این تحقیق تا ثیر مقدار لیگنین باقیمانده بر رفتار حرارتی و ریخت شناسی چندسازه ساخته شده از خمیر کرافت چوب ممرز و پلی پروپیلن مورد مطالعه قرار گرفت.مواد و روش ها: خرده چوب های تهیه شده از گونه ممرز با استفاده از فرایند کرافت در سه قلیائیت موثر ۱۵، ۲۰، ۲۵ درصد، زمان پخت ثابت ۱۲۰ دقیقه، دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد و سولفیدیته ۲۵ درصد به خمیر تبدیل شده اند. سپس مقدار لیگنین باقیمانده در خمیر کرافت با استفاده از استاندارد TAPPI اندازه گیری شد. برای ساخت چندسازه، خمیر کرافت با نسبت وزنی ۵۰ درصد با پلی پروپیلن به همراه phc 4 ماده سازگارکننده مالئیک دار در داخل دستگاه اکسترودر دو ماردون در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد و سرعت ۶۰ دور در دقیقه با یکدیگر مخلوط شدند. در نهایت نمونه های آزمونی با استفاده از روش قالب گیری تزریقی ساخته شد. سپس خواص گرمایی چندسازه ها شامل کاهش وزن، دمای ذوب و سطح بلورینگی با استفاده از آزمون های وزن سنجی گرمایی و گرماسنجی روبشی تفاضلی مورد مطالعه قرار گرفت. همچنین ریخت شناسی نمونه ها نیز توسط عکسبرداری با میکروسکوپ الکترونی روبشی مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: نتایج نشان داد که با افزایش قلیائیت موثر از ۱۵ به ۲۰ درصد (با کاهش مقدار لیگنین باقیمانده در خمیر کرافت)، میزان افت وزن، گرمای نهان ذوب و سطح بلورینگی نمونه ها افزایش یافته، در حالی که میزان دمای ذوب شدن کاهش می یابد. تصاویر میکروسکوپ الکترونی نشان داد که با افزایش درصد قلیائیت موثر و کاهش مقدار لیگنین باقیمانده، کیفیت سطح اتصال چندسازه کاهش می یابد.نتیجه گیری: بر اساس نتایج این تحقیق می توان گفت خروج لیگنین به بهبود پایداری گرمایی چندسازه پلی پروپیلن- خمیر کاغذ کرافت به واسطه تشکیل بلور و افزایش تحرک زنجیره مولکولی کمک می کند.

کلید واژه: چندسازه، خمیر کرافت، گرماسنجی رو بشی تفاضلی، وزن سنجی گرمایی، میکروسکوپ الکترونی پویشی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.