اثر غلظت های مختلف نفتالن استیک اسید و کینتین بر روی ریزازدیادی گیاه زینتی لیسیانتوس (Eustoma grandiflorum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر غلظت های مختلف نفتالن استیک اسید و کینتین بر روی ریزازدیادی گیاه زینتی لیسیانتوس (Eustoma grandiflorum) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر غلظت های مختلف نفتالن استیک اسید و کینتین بر روی ریزازدیادی گیاه زینتی لیسیانتوس (Eustoma grandiflorum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر غلظت های مختلف نفتالن استیک اسید و کینتین بر روی ریزازدیادی گیاه زینتی لیسیانتوس (Eustoma grandiflorum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر غلظت های مختلف نفتالن استیک اسید و کینتین بر روی ریزازدیادی گیاه زینتی لیسیانتوس (Eustoma grandiflorum) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

یکی از مهم ترین و کاربردی ترین فنون کشت بافت گیاهی، ریزازدیادی است. لیسیانتوس (Eustoma grandiflorum) یک گیاه زینتی است که مطالعه کمی بر روی ریزازدیادی آن انجام شده است. هدف از این پژوهش، بررسی اثر غلظت-های مختلف نفتالن استیک اسید (NAA) و کینتین (KIN) بر روی ریزازدیادی لیسیانتوس بود. به این منظور، ریزنمونه ها در محیط موراشیگ و اسکوگ (MS) با غلظت های مختلف NAA وKIN ، (۰، ۰.۵، ۱ و ۲ میلی گرم در لیتر) کشت شدند. نتایج نشان داد که بیشترین طول نوشاخه (با میانگین ۲.۳۲۵ سانتی متر در ریزنمونه)، در محیط کشت حاوی ۱ میلی گرم در لیتر KIN (فاقد NAA) حاصل شد. بیشترین تعداد نوشاخه (با میانگین ۲.۸۰۰ و ۲.۵۵۰ در ریزنمونه)، در محیط های دارای ۱ و ۰.۵ میلی گرم در لیتر KIN (فاقد NAA) تولید شد. بیشترین تعداد گره (با میانگین ۸.۳۵۸ عدد در ریزنمونه) در محیط حاوی ۰.۵ میلی گرم در لیتر KIN (فاقد NAA) به دست آمد. بیشترین تعداد نوریشه (با میانگین ۲.۶۵۰ در ریزنمونه)، در محیط کشت دارای ۰.۵ میلی گرم در لیتر NAA همراه با ۲ میلی گرم در لیتر KIN تولید شد. گیاهان باززایی شده در شرایط خارج از آزمایشگاه، ۱۰۰ درصد بقا را نشان دادند.

کلید واژه: تنظیم کننده های رشد گیاهی، جوانه های راسی و محوری، لیسیانتوس، ریزازدیادی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.