حساسیت مدل CERES- Maize نسبت به پارامترهای فیزیکی خاک برای تخمین محصول ذرت علوفه ای تحت دو سطح کود نیتروژنه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 حساسیت مدل CERES- Maize نسبت به پارامترهای فیزیکی خاک برای تخمین محصول ذرت علوفه ای تحت دو سطح کود نیتروژنه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد حساسیت مدل CERES- Maize نسبت به پارامترهای فیزیکی خاک برای تخمین محصول ذرت علوفه ای تحت دو سطح کود نیتروژنه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی حساسیت مدل CERES- Maize نسبت به پارامترهای فیزیکی خاک برای تخمین محصول ذرت علوفه ای تحت دو سطح کود نیتروژنه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن حساسیت مدل CERES- Maize نسبت به پارامترهای فیزیکی خاک برای تخمین محصول ذرت علوفه ای تحت دو سطح کود نیتروژنه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پژوهش آب ایران

تعداد صفحات :۶

استفاده گسترده و مفید از مدل های گیاهی، مستلزم شناخت رفتار آن ها در پاسخ به خطاهای پارامترهای ورودی است. هدف از انجام این پژوهش، ارزیابی حساسیت در شبیه سازی محصول ذرت علوفه ای با مدل CERES-Maize نسبت به پارامترهای فیزیکی خاک تحت دو سطح کود نیتروژنه است. در این مطالعه با استفاده از داده های یکسال کشت ذرت در منطقه ورامین، حساسیت مدل نسبت به پارامترهای رطوبت ظرفیت زراعی (FC)، رطوبت اشباع (SAT)، شماره منحنی (CN)، ضریب زهکشی (DR) و ضریب بازتابش (ALB) برای دو سطح صفر و ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار کود نیتروژنه بررسی شد. برای تعیین تابع پاسخ مدل به تغییرات پارامترهای ورودی، مدل ۸۰ بار اجرا شد و پس از جمع آوری نتایج به کمک برنامه نوشته شده در محیط نرم افزار متلب، حساسیت نرمال شده هر پارامتر به دست آمد. نتایج نشان داد که مدل، بیشترین حساسیت را در شبیه سازی محصول در هر دو تیمار به پارامتر FC از خود نشان می دهد، اما پاسخ مدل به تغییرات پارامترهای ورودی به شدت تحت تاثیر میزان کود مصرفی قرار دارد. با استفاده از مقادیر حساسیت نسبی محاسبه شده، رابطه بین مقدار خطای محتمل در شبیه سازی محصول و میزان خطا در تخمین داده های ورودی برای هر دو تیمار ارائه شد.

کلید واژه: مدل گیاهی، تحلیل حساسیت، ذرت، DSSAT

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.