بررسی سطح اضطراب امتحان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و ارتباط آن با ویژگی های جمعیت شناختی در سال ۱۳۹۳


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سطح اضطراب امتحان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و ارتباط آن با ویژگی های جمعیت شناختی در سال ۱۳۹۳ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سطح اضطراب امتحان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و ارتباط آن با ویژگی های جمعیت شناختی در سال ۱۳۹۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سطح اضطراب امتحان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و ارتباط آن با ویژگی های جمعیت شناختی در سال ۱۳۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سطح اضطراب امتحان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و ارتباط آن با ویژگی های جمعیت شناختی در سال ۱۳۹۳ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی یزد

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: یکی از شایعترین مشکلات روانی در بین دانشجویان، اضطراب امتحان است که می تواند عملکرد فرد را مختل کند و منجر به عدم موفقیت در امتحان گردد، لذا این مطالعه با هدف تعیین میزان اضطراب امتحان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و عوامل مرتبط با آن انجام شد.روش بررسی: این مطالعه توصیفی– تحلیلی بر روی ۵۱۰ نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به روش نمونه گیری آسان در سال ۱۳۹۳ انجام شد. در این پژوهش، ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه ۲۵ سوالی اضطراب امتحان بود. داده های جمع آوری شده توسط نرم افزار SPSS نسخه ۱۶ و آزمون های t، آنالیز واریانس و ضریب همبستگی پیرسون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: در این پژوهش ۱۹۸ دانشجو (۳۸.۸درصد) اضطراب امتحان خفیف، ۱۴۰ دانشجو (۲۷.۵ درصد) اضطراب امتحان متوسط و ۱۷۲ دانشجو (۳۳.۷ درصد) اضطراب امتحان شدید داشتند. تفاوت بین میانگین اضطراب امتحان در رشته های تحصیلی مختلف معنی دار بود (p<0.05) و دانشجویان رشته مامایی در مقایسه بـا دانشجویان سایر رشته ها استرس بیشتری را تجربه می کردند. بین متغیرهای جنس، محل سکونت، سن و معدل کل دانشجویان با اضطراب امتحان رابطه معنی داری مشاهده شد (p<0.05) .اما بین متغیر های تاهل، شغل والدین، ورودی نیمسال و اشتغال دانشجویان با اضطراب امتحان ارتباط معنی داری مشاهده نشد(p<0.05) .نتیجه گیری: با توجه به میزان بالای اضطراب امتحان در بین رشته های مختلف پزشکی، و با در نظر گرفتن تاثیر منفی این نوع از اضطراب بر عملکرد تحصیلی دانشجویان، لزوم بکارگیری خدمات روان شناسی و مشاوره و شناسایی علت بروز، و برنامه ریزی جهت تعدیل آن پیشنهاد می گردد. بدیهی است که در این راستا باید به گروه های دارای بیشترین خطر چون دانشجویان زن رشته مامایی توجه بیشتری معطوف گردد.

کلید واژه: اضطراب امتحان، امتحان، دانشجویان علوم پزشکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.