بررسی اثر فواصل کاشت و روش برداشت بر صفات کمی و کیفی گوجه فرنگی (.Lycopersicon esculentum Mill)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر فواصل کاشت و روش برداشت بر صفات کمی و کیفی گوجه فرنگی (.Lycopersicon esculentum Mill) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر فواصل کاشت و روش برداشت بر صفات کمی و کیفی گوجه فرنگی (.Lycopersicon esculentum Mill)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر فواصل کاشت و روش برداشت بر صفات کمی و کیفی گوجه فرنگی (.Lycopersicon esculentum Mill)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر فواصل کاشت و روش برداشت بر صفات کمی و کیفی گوجه فرنگی (.Lycopersicon esculentum Mill) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای زراعی ایران

تعداد صفحات :۱۷

این پژوهش در اردیبهشت ۱۳۸۹به مدت دو سال در مزرعه نمونه آستان قدس رضوی و با استفاده از یک آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد. عامل اول فاصله بوته ها در سه سطح ۲۰، ۳۰ و ۴۰ سانتی متر روی ردیف و عامل دوم روش برداشت یک و چند مرحله ای گوجه فرنگی رقم های پیل ۳۴۷ بود. صفات مورد بررسی تعداد میوه در گیاه، وزن میوه در بوته، عملکرد کل، مواد جامد محلول، pH و نیروی انسانی مورد نیاز به ازاء هر تن وزن میوه بودند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد اثر فاصله کاشت بر صفات تعداد و وزن میوه در بوته، عملکرد و تعداد کارگر برداشت، دارای اختلاف معنی دار بود. فاصله کاشت ۴۰ سانتی متری بیشترین و فاصله ۲۰ سانتی متری کمترین تعداد و وزن میوه در بوته را دارا بودند و ۵۱ و ۱۰۲ درصد اختلاف بین این دو فاصله کاشت به ترتیب برای صفات تعداد و وزن میوه در بوته مشاهده شد. حداکثر عملکرد میوه در فاصله ۳۰ سانتی متری با ۱۶.۲ درصد و حداکثر تعداد کارگر برداشت در فاصله ۲۰ سانتی متری با ۱۰.۵ درصد اختلاف در مقایسه با فاصله کاشت ۴۰ سانتی متری که کمترین عملکرد و نیاز کارگر برداشت را دارا بود، مشاهده شد. اثر روش برداشت بر صفات وزن میوه در بوته، عملکرد و تعداد کارگر برداشت، دارای اختلاف معنی دار بود. با وجود اینکه روش برداشت چند مرحله ای به ترتیب از ۹.۹ و ۹.۶ درصد وزن میوه در بوته و عملکرد بیشتر برخوردار بود، ولی نیازمند ۱۲۷.۱ درصد تعداد کارگر برداشت بیشتر در مقایسه با روش یک مرحله ای بود.

کلید واژه: اجزاء عملکرد، تراکم، مواد جامد محلول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.