مدل سازی جوانه زنی بذر کرچک (.Ricinus communis L) با استفاده از مدل هیدروترمال تایم توسعه یافته بر مبنای توزیع ویبول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدل سازی جوانه زنی بذر کرچک (.Ricinus communis L) با استفاده از مدل هیدروترمال تایم توسعه یافته بر مبنای توزیع ویبول دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدل سازی جوانه زنی بذر کرچک (.Ricinus communis L) با استفاده از مدل هیدروترمال تایم توسعه یافته بر مبنای توزیع ویبول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدل سازی جوانه زنی بذر کرچک (.Ricinus communis L) با استفاده از مدل هیدروترمال تایم توسعه یافته بر مبنای توزیع ویبول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدل سازی جوانه زنی بذر کرچک (.Ricinus communis L) با استفاده از مدل هیدروترمال تایم توسعه یافته بر مبنای توزیع ویبول :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای زراعی ایران

تعداد صفحات :۱۳

دما و پتانسیل آب دو عامل محیطی اولیه تنظیم کننده جوانه زنی بذر می باشند. جوانه زنی یک جمعیت بذری در پاسخ به دما و پتانسیل آب با استفاده از مدل هیدروترمال تایم توصیف می شود. هدف از این مطالعه، برازش و مقایسه دو مدل هیدروترمال تایم نرمال و ویبول به داده های جوانه زنی یک توده بذری کرچک (Ricinus communis L.) بود. جوانه زنی بذور کرچک در محدوده ای از پتانسیل های آب (صفر، -۰.۳، -۰.۶ و -۰.۹ مگاپاسکال) در دامنه دمایی کمتر از مطلوب (از ۱۰ تا ۳۵ با فواصل ۵ درجه سانتی گراد) مورد آزمون قرار گرفت. نتایج نشان داد که مدل هیدروترمال تایم ویبول، برازش (RMSE= 8.07%) و دقت (AIC=- 5801) بیشتری در مقایسه با مدل هیدروترمال تایم نرمال به داده های جوانه زنی بذرهای کرچک داشت. بر اساس مدل هیدروترمال تایم ویبول، دمای پایه برای جوانه زنی بذرهای کرچک معادل ۸.۸۶ درجه سانتی گراد و ثابت هیدروترمال تایم معادل ۸۳۳.۱۰ مگاپاسکال درجه سانتی گراد ساعت برآورد شد. همچنین، پتانسیل آب پایه برای شروع جوانه زنی معادل -۱.۷۱ مگاپاسکال به دست آمد. پارامتر شکل در مدل هیدروترمال تایم ویبول حاکی از نامتقارن بودن داده های پتانسیل آب پایه و چولگی توزیع به راست بود. این نتایج برخلاف فرض نرمال بودن توزیع پتانسیل آب پایه در یک جمعیت بذری است. بنابراین، پیش از استفاده از مدل هیدروترمال تایم، توزیع پتانسیل آب پایه در یک نمونه بذری باید مورد بررسی قرار گیرد و یک معادله مناسب انتخاب شود.

کلید واژه: پتانسیل آب پایه، توزیع نرمال، مدل هیدروتایم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.