بررسی آلودگی باکتریایی و کپکی شیر و فراورده های لبنی تولید شده به روش صنعتی و سنتی عرضه شده در سطح شهر اصفهان در سال ۱۳۹۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی باکتریایی و کپکی شیر و فراورده های لبنی تولید شده به روش صنعتی و سنتی عرضه شده در سطح شهر اصفهان در سال ۱۳۹۴ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی باکتریایی و کپکی شیر و فراورده های لبنی تولید شده به روش صنعتی و سنتی عرضه شده در سطح شهر اصفهان در سال ۱۳۹۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی باکتریایی و کپکی شیر و فراورده های لبنی تولید شده به روش صنعتی و سنتی عرضه شده در سطح شهر اصفهان در سال ۱۳۹۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی باکتریایی و کپکی شیر و فراورده های لبنی تولید شده به روش صنعتی و سنتی عرضه شده در سطح شهر اصفهان در سال ۱۳۹۴ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۸

مقدمه: بیماری های قابل انتقال از غذا همواره مشکلات و خسارات زیادی را برای مصرف کنندگان به همراه دارند. شیر جزء مهمی از هرم غذایی می باشد و می تواند بسیاری از نیازهای تغذیه ای روزانه انسان را تامین کند. محصولات لبنی، می توانند به باکتری ها و کپک ها آلوده شوند و باعث بروز عفونت های گوارشی و مسمومیت غذایی شوند. این مطالعه، به منظور بررسی میزان آلودگی شیر و محصولات لبنی و تعیین جنس کپک های آلوده کننده این محصولات با روش های مورفولوژیک صورت پذیرفت.روش ها: تعداد ۱۵۵ نمونه شامل ۳۰ نمونه شیر، ۲۶ نمونه ماست، ۵۰ نمونه دوغ و ۴۹ نمونه پنیر در فصل های بهار و تابستان سال ۱۳۹۴ از سطح شهر اصفهان بر اساس الگوی نمونه برداری تصادفی ساده جمع آوری شد. نمونه ها با روش های فنوتایپیک و انواع Candida با روشPolymerase chain reaction-restriction fragment length polymorphism ((PCR-RFLP شناسایی شدند. نرم افزار SPSS در تحلیل داده ها مورد استفاده قرار گرفت. یافته ها: ارتباط معنی داری بین آلودگی محصولات لبنی سنتی و صنعتی با انواع کلی فرم و Escherichia coli (E.coli) مشاهده نشد (P=0.790). بیشترین و کمترین درصد فراوانی قارچی، مربوط به جنس Penicillium با ۳۳.۵ درصد و Candida orthopsilosis با فراوانی ۱.۲ بود. همچنین، بیشترین تنوع کپکی در دوغ و پنیر مشاهده شد. میانگین آلودگی کپک در محصولات سنتی به طور معنی داری بیشتر از محصولات صنعتی بود (P<0.001).نتیجه گیری: کیفیت میکروبی بسیاری از محصولات عرضه شده در سطح شهر اصفهان، مناسب و قابل قبول است، اما مشاهده آلودگی به E.coli و آلودگی بالای محصولات مورد مطالعه به مجموعه کپک و مخمر، اقدامات لازم و موثرتری برای رعایت نکات بهداشتی در طول فرایند تولید و عرضه را می طلبد.

کلید واژه: آلودگی باکتریایی و قارچی، محصولات لبنی، صنعتی، سنتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.