امکان سنجی ارتباط هیدرولیکی آبخوان ساحلی دشت آذرشهر با دریاچه ارومیه با استفاده از نسبت ها و مدل سازی معکوس ژئوشیمیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 امکان سنجی ارتباط هیدرولیکی آبخوان ساحلی دشت آذرشهر با دریاچه ارومیه با استفاده از نسبت ها و مدل سازی معکوس ژئوشیمیایی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد امکان سنجی ارتباط هیدرولیکی آبخوان ساحلی دشت آذرشهر با دریاچه ارومیه با استفاده از نسبت ها و مدل سازی معکوس ژئوشیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی امکان سنجی ارتباط هیدرولیکی آبخوان ساحلی دشت آذرشهر با دریاچه ارومیه با استفاده از نسبت ها و مدل سازی معکوس ژئوشیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن امکان سنجی ارتباط هیدرولیکی آبخوان ساحلی دشت آذرشهر با دریاچه ارومیه با استفاده از نسبت ها و مدل سازی معکوس ژئوشیمیایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : محیط شناسی

تعداد صفحات :۲۱

مطالعه حاضر ارتباط هیدرولیکی آبخوان ساحلی دشت آذرشهر و دریاچه ارومیه را با روش های ژئوشیمیایی و مدلسازی ژئوشیمیایی بررسی نموده است. بدین منظور اقدام به نمونه برداری از آب زیرزمینی منطقه گردیده و نتایج آنالیز این نمونه ها با آب دریاچه از نظر عناصر اصلی مقایسه گردید. سپس دیاگرامهای ژئوشیمیایی و اندیس های رایج برای بررسی نفوذ آب شور به سفره های ساحلی مورد استفاده قرارگرفت. در نهایت به مدلسازی معکوس ژئوشیمیایی آب زیرزمینی منطقه مورد مطالعه با استفاده از نرم افزار PHREEQC مبادرت و نتایج برای ۳ محور مجاور دریاچه بررسی گردید. نتایج حاصل نشان داد که علیرغم مواجه بودن آبخوان دشت آذرشهر با نفوذ آب شور، بررسی های ژئوشیمیایی اثری از ارتباط هیدرولیکی دریاچه ارومیه با آب زیرزمینی دشت آذرشهر نشان نداد. بدین صورت که تیپ آب دریاچه از نوع سدیم-کلراید بوده در صورتیکه تیپ غالب آب زیرزمینی آبخوان کلسیم-سدیم بیکربنات است. اندیس های ژئوشیمیایی، نفوذ آب شور را نه از دریاچه بلکه از شوره زارهای مرز شمال غربی آبخوان نشان دادند. مدل سازی معکوس ژئوشیمیایی نیز ارتباط منطقی بین اندیس های اشباع کانی های محتمل در آبخوان و دریاچه، نشان نداد. از این رو به نظر می رسد برداشت مازاد از آبخوان دشت آذرشهر بر نفوذ آب شور از لایه های نیمه تراوای نمکی شمال غرب آبخوان اثرگذار است و نه سطح آب دریاچه ارومیه.

کلید واژه: دریاچه ارومیه، آذرشهر، نفوذ آب شور، مدل سازی معکوس ژئوشیمیایی، ارتباط هیدرولیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.